DJ-ul care arunca cu torturi in public… isi publica memoriile!

In curand vom afla detalii picante despre DJ-ul care arunca cu torturi in public! Acesta isi publica memoriile!

Cu #aokijump a ajuns la numarul 974, la capitolul „Cake Me!” nu mai stie nimeni numarul – ce urmeaza? DJ-ul si producatorul responsabil de toate acestea, Steve Aoki, este pregatit de etapa urmatoare: isi lanseaza memoriile, in care ofera detalii juicy din viata sa.

Totul incepe din copilaria lui Steven Hiroyuki Aoki, memoriile artistului american fiind focusate pe relatia pe care a avut-o cu tatal sau, continuand cu lansarea meteorica in industria muzicii electronice, proiectele fashion in care Aoki s-a implicat, dar si lansarea propriului label Dim Mak.

„BLUE: The Color of Noise” va include si o categorie de fotografii in exclusivitate, dar si detalii care te vor plasa in mijlocul vietii producatorului din Miami. „BLUE” mai ofera ceva: detalii din viata privata a lui Steve Aoki, detalii care nu au aparut in documentarul lansat de Netflix: „I’ll Sleep When I’m Dead”. 

Steve Aoki va genera isterie si anul acesta in mainstage-ul Neversea: un show incredibil, torturi delicioase si mii de voci care striga: I WANT CAKE IN MY FACE!

Festivalul NEVERSEA va avea loc in perioada 4-7 iulie 2019, in Constanta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.