Dieta extrema a lui Anne Hathaway pentru rolul din Les Miserables

By  | 


Anne Hathaway
a fost intodeauna slabuta, dar in ultima vreme a devenit mai slaba ca oricand. De vina sunt doua roluri pentru care actrita in varsta de 29 de ani a avut nevoie de antrenamente intense si cure de slabire.

Mai intai, si-a lucrat intens muschii si a luat lectii de dans de cinci ori pe saptamana, timp de zece luni, pentru a intra in costumul mulat din piele al celebrei Catwoman, in filmul lui Christopher Nolan din seria Batman, The Dark Knight Rises.

Pentru acest rol, actrita a marturisit mai in gluma, mai in serios, ca a trebuit sa manance doar “napi si praf".

"A fost o teroare psihologica. Costumul in sine si gandurile mele despre el mi-au schimbat si dominat viata in ultimul an. Insa nu prea inteleg ce trebuie sa faci pentru a fi slab, dar totodata puternic. Eu am mers la sala vreme de zece luni si tot nu am reusit", a declarat actrita.

Apoi, nici n-a scapat bine de costumul lui Catwoman, si Anne a trebuit sa slabeasca drastic pentru a o intruchipa pe Fantine, prostituata bolnava de tuberculoza din celebrul roman al lui Victor Hugo, "Mizerabilii".

Les Miserables este un musical in regia lui Tom Hooper, in care mai joaca Russell Crowe, Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen. Filmul va avea premiera in 14 decembrie 2012.

Pentru a "deveni" Fantine, se pare ca Anne Hathaway a trecut printr-o dieta cu numai 500 de calorii pe zi. Actrita declara pentru revista Allure, editia de iulie 2012: "Trec printr-o schimbare nebuneasca a greutatii, in aceasta perioada. Sunt in sasea zi de detoxifiere. Nimic nu se compara cu a te hrani numai cu ridichi si humus".

Pentru acelasi rol din "Les Miserable", Anne Hathaway si-a taiat parul scurt, ceea ce o face sa para si mai plapanda.

"The Dark Knight Rises", unde Anne Hathaway joaca alaturi de Christian Bale, Tom Hardy, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman si Liam Neeson, va rula in cinematografe incepand cu 20 iulie 2012.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *