Diana Cavallioti, cel mai prețios Mărțișor!

Îndrăgita gazdă a emisiunii TVR 2, „Gala umorului”, a primit cel mai preţios Mărţişor: a devenit mamă. Cunoscuta şi îndrăgita actriţă  Diana Cavallioti, coprezentatoare a emisiunii „Gala umorului”, de la TVR 2, a primit de 1 Martie cel mai frumos Mărțișor. Diana a adus pe lume, joi, 1 martie, o fetiță perfect sănătoasă și spune că va reveni foarte curând alături de actorul Dragoș Huluba pentru filmările celui de-al nouălea sezon „Gala umorului”.

„Am născut aseară o fetiță sănătoasă și nervoasă care a trezit tot spitalul. Cred că va fi cântăreață. Ne vom întoarce împreună la TVR 2 pentru filmări”, a spus gazda emisiunii „Gala umorului”.

Diana Cavallioti trăieşte o primăvara plină de bucurie. Pe lângă evenimentul atât de fericit din viaţa ei, actriţa, care este şi protagonista peliculei „Ana, mon amour”, producţie a regizorului Călin Peter Netzer, a aflat tot în ziua de 1 martie că este nominalizată la Premiile Gopo,  la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol principal”.

„Un super mărțișor. Mă bucur să fiu din nou nominalizată”, a adăugat Diana Cavallioti.

Considerată una dintre cele mai talentate actrițe ale tinerei generații, Diana Cavallioti este cunoscută publicului pentru rolul din „Amintiri din epoca de Aur 2” și totodată pentru rolul Irinei Drăgan din serialul „Cu un pas inainte”.

În 2017, filmul „Ana, mon amour”, în care interpretează rolul principal, a fost distins cu Ursul de Argint pentru ,,Contribuţie Artistică Deosebită în Cinematografie”, în cadrul celei de-a 67-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Citeşte şi:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.