Dezvaluiri din adevaratul grup The Bling Ring

By  | 

În 2009, un grup de adolescenţi a fost arestat pentru că au pătruns ilegal în locuinţele unor vedete de la Hoolywood, de unde au furat bunuri valoroase şi bani. Nick Prugo, unul dintre ei, a acordat un interviu publicaţiei The Huffington Post, despre filmul Sofiei Coppola şi despre faptele lor.

Nick mărturiseşte că deşi vestea unui film produs după faptele lor nu l-a încântat în momentul în care el şi prietenele sale implicate erau în mijlocul procesului, faptul că Sofia Coppola era regizorul şi scenaristul l-a bucurat. Din fericire pentru grupul de tineri, filmul nu le-a afectat în niciun fel cauza în timpul procesului.

În acest moment, Nick este în discuţii cu diverşi producători pentru un reality show inspirat tot de aceeaşi poveste. El speră că îi va învăţa ceva pe oameni şi că va fi foarte interesant de urmărit. Tânărul nu a dezvăluit însă şi care va fi subiectul şi ce vor învăţa privitorii, dar ştim cu siguranţă că ceilalţi membri ai grupului nu vor apărea.

Grupul The Bling Ring nu mai păstrează legătura, deoarece li s-a impus în urma procesului să rupă orice legătură pe viitor. Cu toate astea, Nick speră să vină şi momentul în care va discuta despre cele întâmplate cu fetele, deoarece trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru faptele lor.

Cel mai preţios lucru pe care Nick mărturiseşte că şi l-a însuşit în timpul jafurilor este un ceas vintage care îi aparţinea lui Orlando Bloom, în valoare de 250 de mii de dolari. Până la urmă, ceasul a ajuns înapoi la actor.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *