Despre întâlnirea dintre Diana Colcer şi David Beckham, la Perfect Imperfect!

Vineri dimineaţa am început ziua cum nu se putea mai relaxant: vorbind despre cel mai cunoscut David din lume, mai precis despre întâlnirea dintre redactorul-şef Cosmopolitan, Diana Colcer şi David Beckham, la Londra.

La emisiunea Emmei Zeicescu, Perfect Imperfect, Diana a împărtăşit câteva dintre detaliile din timpul interviului şi cum i s-a părut David Beckham în carne şi oase. Iar, destăinuirile ei ne-au făcut să îl iubim şi mai mult pe cel pe care, în această ediţie de toamnă, îl avem cu mândrie pe coperta Cosmopolitan Man.Diana Colcer a mărturisit ce multe emoţii a avut în timpul interviului, dar în acelaşi timp cu câtă delicateţe a ajutat-o David Beckham să treacă peste situaţiile mai puţin comode. Mai mult, ne-a confirmat că este nu numai cel mai celebru David din lume, dar este şi cel mai frumos, chiar mai frumos în realitate decât la televizor sau în pictorialele pe care le tot savurăm.

Blând, zâmbăreţ, feminist convins, din tată în fiu, David a fost o prezenţă emoţionantă, la care o să tot visăm… Da, Victoria Beckham este o norocoasă.

Emisiunea în întregime, cu mai multe detalii din viaţa de familie, despre felul lui de a fi celebru sau alte intimităţi, precum şi cu detalii din timpul interviului acordat în exclusivitate pentru Cosmopolitan, AICI:

Citeşte şi: CEL MAI CELEBRU DAVID din lume

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.