Designerul roman care imbraca vedetele de la Hollywood!

By  | 

Designerul român Lorena Sârbu da o nouă lovitură la Hollywood! Le-a îmbrăcat acum pe Kate Hudson, Carmen Electra şi Jane Seymour! Şi nu se opreşte aici!

Zilele trecute, cele trei actriţe au purtat cu diferite ocazii rochii semnate de designerul român stabilit la Hollywood Lorena Sârbu.

Dacă ştii să alegi modelul potrivit, vei capăta o silueta de invidiat. Pe această idee a mizat şi frumoasă Carmen Electra care a atras toate privirile pe covorul roşu, zilele trecute, la un eveniment important din America. Actriţa şi-a făcut apariţia într-o rochie aurie semnată de designerul român preferat de vedetele din Cetatea Filmului, Lorena Sârbu.Designerul roman Lorena_Sarbu(2)

Kate Hudson este protagonista calendarului Campari pentru 2016. Pentru şedinţa foto, actriţa şi producătorii s-au gândit că rochia roşie din sifon creată de Lorena Sârbu ar fi cea mai potrivită alegere pentru cunoscutul calendar Campari.

12282829_1224548590893660_2104191687_nCu fiecare apariţie a sa pe covorul roşu, Jane Seymour ne da câte o lecţie de elegantă. Invitată să participe la Gala Britannia Awards, actriţa a optat pentru o rochie vaporoasă din mătase şi dantelă, creaţie a designerului român Lorena Sârbu.

Printre celebrităţile care au ales creaţiile designerului cu care ne mândrim se numără şi Barbra Streisand, Jennifer Lopez, Liz Hurley, Eva Longoria, Sofia Vergara, Britney Spears, Lindsay Lohan, Toni Braxton şi multe alte nume cunoscute.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *