Demi Moore si Ashton Kutcher – divort de 290 milioane de dolari

By  | 

Mariajul dintre Demi Moore si Ashton Kutcher a durat sase ani, iar chestiunile financiare care trebuie rezolvate in urma divortului intre cei doi actori americani sunt complicate, scrie Daily Mail.

Potrivit acestei publicatii, averea cuplului se ridica la 290 de milioane de dolari si impartirea banilor nu poate fi un proces simplu. Depinde foarte mult daca cei doi au semnat un contract prenuptial in 2005, cand s-au casatorit.

In cazul in care nu au semnat un astfel de contract – si daca divortul se va pronunta in California – e de asteptat ca averea detinuta de Demi si Ashton sa fie impartita in mod egal.

Paul Catsandoni, avocat specializat in astfel de cazuri, a declarat pentru HollywoodLife.com ca presupusa infidelitate a lui Ashton Kutcher nu ar trebui sa afecteze impartirea in mod egal a banilor, chiar si daca nu a fost semnat un contract prenuptial intre cei doi.

Potrivit celebritynetworth.com, Demi Moore ar putea obtine in urma divortului cu 10 milioane de dolari mai mult decat suma care ar trebui sa-i revina lui Kutcher, explicatia fiind aceea ca ea a fost una dintre cele mai bine platite staruri de la Hollywood la inceputul anilor ’90, cand a jucat intr-o serie de filme cu succes la public, precum Ghost si Indecent Proposal.

La banii incasati din filme, se adauga si cele 90 de milioane de dolari care i-ar fi revenit lui Demi in urma divortului de actorul Bruce Willis, din 2000.

Pe de alta parte, si Ashton Kutcher a castigat milioane de dolari din investitii in circa 40 de proiecte din diferite domenii de telecomunicatii – inclusiv Skype – si este considerat unul dintre cei mai priceputi investitori din Silicon Valley. In plus, pentru fiecare episod din sitcomul american Two And a Half Men/ “Doi barbati si jumatate”, Kutcher castiga intre 800.000 si 900.000 de dolari.

Relatia lui Demi Moore (49 ani) si Ashton Kutcher (33 ani) a cunoscut momente tulburi din septembrie 2011, cand o femeie din San Diego a spus ca a avut o aventura cu starul din “Doi barbati si jumatate”. Dupa multe speculatii in presa, Moore a anuntat in sfarsit divortul, in noiembrie 2011: “Cu mare tristete si cu inima grea am decis sa pun capat mariajului meu de sase ani cu Ashton. Ca femeie, ca mama si sotie, respect cu sfintenie anumite valori si juraminte si din acest motiv am ales sa merg mai departe (singura, n.r.)”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *