Demi Moore are un iubit de 30 de ani

By  | 

Zvonurile o plasează pe Demi Moore la braţul unei noi cuceriri, un australian în vârstă de doar 30 de ani. Will Hanigan, tânărul despre care se spune că i-a cucerit inima actriţei, este scufundător profesionist şi specializat în cules de perle. Să fie oare şi Demi o perlă pentru el?

Will a confirmat că este un ”apropiat” al actriţei şi a adăugat despre ea că ”este o femeie minunată”. ”Ne-am cunoscut prin yoga şi am devenit apropiaţi” a mărturisit tânărul. Surse din anturajul lui Moore au declarat că ea şi Will se întâlnesc de aproximativ o lună şi că ea pare a se bucura de fiecare clipă petrecută cu el.

Cei doi au în comun interesul pentru spiritualitate, mai exact practică amândoi yoga, de unde au fost văzuţi plecând împreună. Will este primul bărbat care a intrat în viaţa lui Demi după despărţirea de Ashton Kutcher.

Divorţul dintre Moore şi Kutcher nu s-a finalizat nici în acest moment, deşi ei nu mai formează un cuplu încă din 2011. Cei doi au de împărţit o avere în valoare de 190 milioane $, asupra căreia nu au convenit cum să o împartă, aşa că au lăsat această hotărâre să fie luată de instanţa de judecată.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *