Debutul regizoral al lui Ryan Gosling

By  | 

Ryan Gosling îşi va face debutul regizoral cu filmul ”Cum să prinzi un monstru / How to catch a monster” în care a distribuit-o deja pe Christina Hendricks în rol principal.

 

 

Gosling şi Hendriks au mai lucrat împreună în trecut în filmul ”Drive”. Voluptuoasa actriţă a mărturisit că propunerea lui Ryan a luat-o prin surprindere şi a intimidat-o, dar că a acceptat pe loc, fără să stea pe gânduri.

”M-a sunat şi m-a întrebat dacăsunt interesată să facem acest film împreună iar eu am răspuns: Unu, da, binenţeles, şi doi, de ce eu? Şi trei, nu vreau să te dezamăgesc.” i-a răspuns Christina.

 

 

Scenariul filmului este scris tot de Ryan, care a implicat-o şi pe Christina în procesul de producţie, de vreme ce ea va fi în rol principal. ”Este fantastic. M-am implicat în mod artistic şi m-a lăsat să mă implic şi în probele de casting şi în designul costumelor. Am văzut story-board-uri şi am ascultat muzica. Este cel mai important rol al meu şi este unul în care sunt perfect conştientă de anxietatea pe care mi-o provoacă” a mărturisit actriţa despre lucrul cu Gosling pentru producţia ”Cum să prinzi un monstru”.

 

 

Ryan Gosling, în vârstă de 31 de ani, este încă în zilele lui de glorie ca actor, însă a decis să ia o pauză pentru a se concentra asupra altor activităţi. Debutul ca scenarist şi regizor  este un pas important pentru cariera lui iar rezultatele muncii sale vor fi o surpriză totală pentru toată lumea.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *