De vorbă cu Nicoleta Nucă: micile tabieturi ale unei femei puternice

Mereu up-to-date şi gata pentru schimbare, Nicoleta Nucă are o personalitate artistică puternică şi multe de demonstrat, încă. Despre cum dă viaţă melodiilor, ce o insipră, dar şi despre micile ei tabieturi care o ajută să rămână în formă puteţi afla din interviul de mai jos. Tot aici, veţi descoperi cum se pregăteşte artista de plajă şi unde îşi petrece vacanţa de vară. Sinceră şi în căutarea magiei, Nicoleta Nucă nu face nimic ieşit din comun pentru a se simţi puternică… pentru că, pur şi simplu, este puternică!

Q: Ultima ta piesă, „Suflet nebun”, este ceva mai diferită faţă de cele cu care ne obişnuisei. De ce ai simţit nevoia de o schimbare?Am simțit nevoia de o schimbare pentru că mă consider o persoană versatilă și cred că lumea nu cunoaște încă multe laturi ale personalității mele artistice. Mai am multe de demonstrat atât mie, cât și oamenilor care mă urmăresc și cred în mine.

Q: Cât de mult vorbesc melodiile tale despre starea ta de spirit, despre etapele prin care treci? Ne poţi exemplifica câteva corelaţii?

Cred că fiecare dintre piesele mele mă descrie puțin sau îmi amintește de o experiență pe care am trăit-o sau cu care rezonez pur și simplu. „Suflet nebun” este despre acea mică latură nebună pe care o avem toți, inclusiv eu, și pe care n-ar trebui să o ascundem, pentru că asta într-un fel ne conturează mai bine personalitatea și pentru ca „nebunia” nu îți ia nici măcar un pic din sufletul bun care ești. „Alt tu” e o altă piesa în care se regăsesc o parte din mine și experiențele mele, pentru că toate femeile, măcar o dată în viață, au întâlnit acel bărbat care vorbește și promite multe, dar rămâne doar la vorbe și zero fapte. Iar noi, femeile, ne-am prins la gândul că nu ne pare rău pentru că dacă nu e el, sigur va fi un altul.

Q: Care sunt etapele pe care le traversezi înainte de lansarea unei melodii noi? Cum ia naştere o melodie şi ce drum parcurge până o ascultăm noi?

Depinde, e diferit de la piesă la piesă. Unele iau naștere de la o linie de voce și pian sau chitară și apoi producătorul o dezvoltă până devine o piesă în toată firea. Altele sunt deja la nivel de demo, le primim la Global Records și după ce le ascult, o aleg pe cea care îmi place cel mai mult și mă reprezintă cel mai mult. Apoi se înregistrează vocea finala, se filmează clipul și se lansează piesa.

Q: Spune-ne, te rog, un lucru mai puţin plăcut la această industrie fascinantă din care faci parte. Dar, cel mai frumos aspect al ei?

Hmmm.. răutatea, invidia, mercantilismul și lipsa de scrupule de care dau dovadă unii oameni. În schimb, partea frumoasa a acestei industrii este că faci ceea ce iubești și ai parte de cea mai mare răsplată posibilă: energia, aplauzele, susținerea oamenilor. Asta e magie!

Q: Cum rămâi un artist mereu up-to-date?

Urmăresc alți artiști de afară ca să fiu la curent cu trendurile muzicale, vestimentare și de show. Încerc să aplic ceea ce se poate și mă reprezintă, încerc să fiu cât mai activă pe rețelele de socializare și să implic fanii cât mai mult în viața mea artistică.

alexchitu

Q: Cum te pregăteşti, de obicei, pentru vară, plajă, expunerea la soare? Ai un ritual de frumuseţe special?

Nu, nu fac ceva în mod special pentru  a mă pregăti de soare și plaja. Pur și simplu ador să mă tolănesc la soare, aplic o cremă cu protecție mică și… mă bucur de moment.

Q: Ce sport practici? Şi care este motivul principal pentru care ai ales acest sport şi nu altul?

Merg la sala de fitness, nu practic alte tipuri de sport. Am ales sala de fitness pentru că mă ajută să mă mențin în formă și fiecare antrenament îmi dă o stare de bine.

Q: Machiajul tău preferat este…

…natural și foarte luminos, cu genele accentuate și sprâncene conturate, un contouring ușor, blush roz și iluminator și un ruj nude.

Q: Piesa ta vestimentară preferată este…

… tricou simplu cu un șort.

Q: Un bărbat dintr-un serial preferat cu care ai vrea să ai o relaţie de iubire, dacă s-ar putea?

Joel Kinnaman din “Altered Carbon” sau Hugh Jackman in “The Alienist”

Q: Prima ta iubire?

Johnny Depp

Q: Ce faci când vrei să te simţi puternică?

Eu sunt puternică!

Q: Care este prima bijuterie pe care ai avut-o şi ce tip de bijuterii îţi place să porţi acum?

Cerceii au fost prima bijuterie pe care am avut-o. În rest, prefer bijuteriile minimaliste și ușor de purtat, preferabil din metale prețioase.

Q: Eşti feministă? Dacă da, ce ai vrea să le transmiţi femeilor, dintr-o perspectivă feministă?

Mi-aș dori ca femeile, în primul rând, sa înțeleagă semnificația cuvântului „feminism” și să nu-i atribuie o valoare extremistă, de ură față de bărbați. Apoi, mi-aș dori ca fiecare femeie să-și conștientizeze valoarea și cât de puternice, frumoase, inteligente și talentate sunt.

Q: Cum va arăta vacanţa 2018 a Nicoletei Nucă?

Italia, printre concerte și studio, și probabil și o altă destinație turistică.

Q: Ce le pregăteşti fanilor, pentru viitorul apropiat?

Lucrez în studio la piese noi și apoi vom hotărî pe care o voi lansa în perioada următoare.

Citeşte şi: #COSMODay: află secretele Nicoletei Nuca!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.