De ce a lipsit Beyoncé de la Gala Met 2018

O invitație la Gala Met nu este deloc ușor de obținut – fie te afli pe shortlistul Annei Wintour, fie plătești între 30.000 și 275.000 de dolari (și chiar și așa, tot ai nevoie de aprobarea Annei). Este considerată o mare onoare să te numeri printre invitați și chiar și între vedete, competiția este acerbă. Cu toate astea, în acest an a avut loc o absență notabilă, o vedetă al cărui nume se regăsea totuși pe lista de invitați – este vorba despre Beyoncé.

Numărându-se printre starurile care mereu au o apariție memorabilă, multă lume a căutat astăzi fotografii cu Beyoncé de la Gala Met, însă…a rămas cu buza umflată.Motivul pentru care Bey a lipsit de la unul dintre cele mai importante evenimente ale anului? Conform publicației People, „vina” o poartă Jay-Z. Se pare că acesta ar fi surprins-o pe artistă cu o vacanță neplanificată, pentru a putea prinde un moment de relaxare împreună înainte de începerea turneului mondial pe care cei doi îl au plănuit pentru acest an.

Zvonurile spun că odată ce ai refuzat invitația Annei Wintour, este puțin probabil să mai fii invitat la Gala Met pe viitor, iar Bey se află la a doua abatere (pentru absența din 2017 există, însă, un motiv bun – artista era însărcinată cu gemeni) – așa că rămâne să vedem dacă va rămâne pe shortlist pentru la anul.

Solange Knowles, sora lui Beyoncé, a fost prezentă la Gala Met, ba chiar a bifat una dintre cele mai apreciate ținute ale serii – o poți vedea aici.

Foto: Splash News

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.