De ce Kate Middleton nu foloseşte ojă?!

Mereu ne-a fascinat lumea regalităţii, cu obiceiurile şi stilul ei extravagant de a se manifesta cotidian. Mai mult, mereu am tras cu ochiul după mici secrete ale prinţeselor sau reginelor, legate de frumuseţe, fashion, lifestyle, chiar dacă uneori eram conştienţi că poate nu vom avea niciodată acces la toate resursele regalităţii.

Însă, descoperim mereu câte un detaliu la care ar trebui să renunţăm dacă vrem să trăim exact cum o face Kate Middleton, cea mai tânără mămică a moştenitorilor Casei Regale din Marea Britanie.

Voi, fetelor, aţi fi dispuse să nu vă mai daţi niciodată cu ojă, de exemplu? Chiar dacă, la prima vedere, ţi se pare că a fi soţia prinţului Marii Britanii echivalează cu paşaportul spre libertatea de a avea orice ne dorim, de fapt statutul prinţeselor impune o serie de etichete şi reguli care trebuie respectate cu stricteţe.

Atunci când este în public, prinţesa nu poartă niciodată unghii date cu ojă. Restircţie impusă de eticheta Casei Regale, conform declaraţiilor revistei OK!magazine.

Citeşte şi: Kate Middleton arata perfect la 6 saptamani dupa nastere

Sursă foto: Getty Images

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.