David Beckham, despre responsabilitatile de tata

By  | 

Fiul cel mare al soţilor Beckham, Brooklin, a ajuns la vârsta adolescenţei, perioadă în care are mai multă personalitate şi are nevoi mai diverse. Se pare că David şi soţia sa îl sprijină pe fiul cel mare să ducă o viaţă cât mai apropiată de normalitate deşi amândoi părinţii lui sunt vedete internaţionale iar viaţa lor de familie este sub atenţia presei.

 

 

”Trebuie să îi explici că sunt unele lucruri pe care nu poate să le facă…Dar ca să fiu sincer, îi lăsăm să facă 99% din lucrurile pe care vor să le facă, pentru că vrem să ducă o viaţă normală.”

David Beckham joacă acum la echipa Paris St. Germain şi locuieşte la Paris, departe de familia sa, care s-a stabilit la Londra. ”Este doar pentru o perioadă scurtă însă este dificil să fiu departe de copii în fiecare zi. Dar ei înţeleg asta, înţeleg că tăticul munceşte din greu.” Cu toate astea, familia îl vizitează cât de des este posibil pe talentatul fotbalist.

 

 

Unul dintre factorii decisivi care a dus la hotărârea Victoriei de a se muta la Londra împreună cu cei mici a fost brandul său de haine, care are sediul în Anglia şi care era dificil de manageriat de la distanţă. Copii familiei Beckham sunt Brooklin, 14 ani, Romeo, 10 ani, Cruz, 7 ani şi Harper, 2 ani în iulie.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *