”Daisy”, la fel de superficiala precum surorile Kardashian

By  | 

 

Care să fie asemănarea dintre cele două personaje: pe de-o parte o tânără din anii ’20 şi de cealaltă parte surorile Kardashian, conform declaraţiilor actriţei? Superficialitatea, mărturiseşte aceasta într-un interviu acordat recent revistei Vogue.

 

 

Deoarece personajul pe care l-a interpretat în film era atât de diferit faţă de personalitatea ei, Carey a folosit ca sursă de inspiraţie două femei din viaţa scriitorului Scott Fitzgerald, care a scris ”Marele Gatsby”: Ginevra King şi Zelda Fitzgerald.

Prima este o tânără de 16 ani cu o viaţă socială extrem de activă, cu care scriitorul a avut o aventură şi pe care a folosit-o ca muză. Zelda Fitzgerald a fost soţia scriitorului, o femeie a cărei viaţă era un spectacol continuu.

 

 

”Este genul acela de sentiment: sunt-atât-de-mică-şi-nesemnificativă, priviţi-mă-cât-de-măruntă-sunt. Are sentimentul că îşi trăieşte viaţa într-un film despre viaţa ei. Este un show continuu, joacă în permanenţă. Nu se poate întâmpla nimic rău într-un vis. Nu poţi să mori într-un vis. Este în preopriul reality show. Este ca una dintre surorile Kardashian.” o descrie Carey pe Daisy.

 

 

Actriţa Carey Mulligan are un stil de viaţă antitetic celui al surorilor Kardashian, care se expun în permanenţă. Actriţa a reuşit să îşi păstreze numele nepătat şi cât mai departe de lumina reflectoarelor, mai ales în ceea ce priveşte viaţa privată.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *