Dahlia lanseaza piesa pe care o vei fredona vara asta

By  | 

Am stat de vorbă cu drăguţa Dhalia, care îşi descrie noua piesă ca o plimbare muzicală şi care sună ca o bucurie a zilelor calde. Iată cum a răspuns întrebărilor COSMO!

1. Cum ţi-ai descrie în trei cuvinte noua piesa „Desculţ pe afară”? 

Energie, culoare, aspiraţie. 

2. Care e cea mai mare ambiţie pe plan profesional?

Să fac întodeauna ce îmi place! Asta înseamnă muzică, televiziune şi actorie. Îmi doresc ca din ce în ce mai mulţi oameni să se bucure de ceea ce exprim cu pasiune şi să simtă acelaşi entuziasm la rândul lor. 

3. Cum ţi-ai descrie stilul vestimentar preferat? 

Voi alege întotdeauna ceva lejer, fie o rochiţă, fie nişte pantaloni mai largi casual sau sport, converşi sau sandale sau chiar desculţă pe afară. (râde)

4. Care e produsul de beauty care ţi-e indispensabil? 

Sunt de ceva timp ambasador Capra Nera, iar prietenii mei de aici îmi oferă o multitudine de variante cosmetice. Recunosc, însă, că apa cu ioni de argint coloidal "Alive" este un produs pe care îl port mereu în geanta de asta vară, de la mare, când am prezentat "Vara pe val". Briza era atât de purernică şi răcoroasă, încât mi-a declanşat episoade acute de sinuzită. Atât pentru faţă, ochi sau corp, cât şi pentru problemele cu căile respiratorii a făcut minuni pentru mine şi îmi este în continuare de mare ajutor. 

5. Care e trucul secret la care apelezi pentru a-ţi revigora tenul după o noapte pierdută? 

Fondul de ten este, din punctul meu de vedere, cea mai importantă descoperire de beauty a tuturor timpurilor şi, totodată, un prieten de nădejde după o noapte albă!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *