Cupluri din filme și seriale care nu se suportau în realitate

Dragostea și chimia dintre personajele pe care le joacă actorii nu înseamnă că aceștia se înțeleg bine și în viața reală. De fapt, în unele cazuri aceștia nici măcar nu se suportau!

Cupluri din filme și seriale care nu se suportau în realitate

Rachel McAdams și Ryan Gosling (The Notebook)Rachel McAdams și Ryan Gosling

Dragostea dintre cele două personaje este admirată chiar și acum la 14 ani după lansarea filmului. Totuși, în timpul filmărilor, cei doi se certau constant, țipau unul la altul, iar Gosling chiar a cerut ca altă actriță să o înlocuiască pe McAdams. Din acest motiv, toată lumea a fost șocată când cei doi s-au cuplat și au avut o relație de 3 ani.

Nick Nolte și Julia Roberts (I Love Trouble)

Nick Nolte și Julia Roberts

Într-un interviu acordat publicației The New York Times, Roberts a spus despre Nolte că este „fermecător și plăcut – este de asemenea și complet dezgustător.” Ca răspuns la această replică, Nolte a spus că „nu e deloc drăguț să spui despre cineva că e dezgustător. Însă ea nu e o persoană drăguță. Toată lumea știe asta.”

Anthony Hopkins și Shirley MacLaine (A Change Of Seasons)

Anthony Hopkins și Shirley MacLaine

„Era cea mai enervantă actriță cu care am lucrat vreodată”, a spus Hopkins despre MacLaine. Cei doi au jucat rolul unui cuplu căsătorit, iar ambii aveau o aventură, deci tensiunea dintre cei doi a fost măcar folosită în acest sens.

David Duchovny și Gillian Anderson (The X-Files)

David Duchovny si Gillian Anderson

„Ne certam din orice. Nu suportam să fim unul în preajma altuia”, a spus Duchovny despre colega sa de platou. Totuși, în același interviu el a spus că aceasta era ca o soră pentru el.

Claire Danes și Leonardo DiCaprio (Romeo + Juliet)

Claire Danes și Leonardo DiCaprio

Pe vremea aceea, ea avea doar 16 ani, iar el 22. Se pare că certurile dintre ei au pornit din cauza farselor pe care DiCaprio le făcea, în timp ce ea era foarte rezervată.

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Rosie Fletcher)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.