Cupluri celebre (în afară de Bennifer) care s-au despărțit și apoi s-au împăcat

Okay, okay, știm cu toții că J.Lo și Ben Affleck s-au împăcat și acum sunt cuplul momentului, dar în afară de ei, mai există multe cupluri celebre care au realizat, după o despărțire, ca își doresc totuși să fie împreună.

Pink & Carey Hart

I know life would suck without you // At the same time, I wanna hug you // I wanna wrap my hands around your neck // You’re an asshole but I love you […] But I hate you, I really hate you // So much I think it must be // True love– True Love nu e singura piesă în care Pink vorbește despre relația cu Carey Hart, dar probabil e cea mai bună descriere a relației lor on and off.

Pink și Carey au devenit un cuplu în 2001 și s-au despărțit în 2003, Pink explicând că stilul de viață haotic al lui Carey era prea dificil de menținut pentru ea. Cei doi s-au împăcat în 2005, și s-au căsătorit în același an. Doi ani mai târziu, s-au despărțit din nou (fără să divorțeze), iar în 2008, s-au împăcat (sperăm, definitiv). We think it might be true love.

Jessica Biel & Justin Timberlake

Cei doi s-au cunoscut în 2007, la o petrecere organizată de Justin. S-au despărțit în martie 2011 – în mod amiabil, după spusele lor – însă la numai câteva luni după, s-au împăcat, iar în luna decembrie, Justin a cerut-o pe Jessica în căsătorie. Nunta a avut loc în 2012, într-un Puglia, Italia (Jessica a purtat acea memorabilă rochie roz, creată de Giambattista Valli).

Către sfârșitul lui 2019, Justin a fost filmat flirtând cu Alisha Wainwright, co-starul său din filmul Palmer, iar odată ce clipul a devenit viral, toată lumea s-a întrebat dacă asta va însemna o despărțire pentru Jessica & Justin. Justin și-a cerut scuze public față de soția sa, recunoscând că a avut un comportament nepotrivit, iar Jessica se pare că l-a iertat. Sunt în continuare împreună, iar la începutul acestui an, au anunțat că și-au completat familia cu încă un copil, un băiețel pe nume Phineas.

Elizabeth Taylor & Richard Burton

Elizabeth Taylor și Richard Burton sunt un power-couple iconic al secolului XX. Cei doi au jucat în 11 filme împreună, dar viața lor împreună a fost încă și mai plină de aventură decât orice film.

Richard a remarcat-o pentru prima dată pe Elizabeth la o petrecere în 1953, însă în timp ce el a fost impresionat instantaneu de frumusețea ei, ea l-a considerat „un tip vulgar” și a preferat să-l ignore. Ani mai târziu, în 1962, s-au reîntâlnit, de data aceasta pe platourile de filmare pentru Cleopatra, iar de asta, lui Liz i s-a părut adorabil că Richard a încurcat niște replici în prima lor scenă împreună. Cei doi au devenit rapid cel mai urmărit cuplu din Hollywood. Erau cunoscuți pentru certurile cu scandal provocate de alcool, apoi pentru împăcările la fel de pasionale. S-au căsătorit în 1964, și au continuat să bea, să petreacă și să întrețină un stil de viață ultraextravagant – Burton i-a dăruit o mulțime de bijuterii, printre care celebrul diamant Krupp (33 karate), diamantul Peregrina-Pearl (50 karate) și iconicul diamant Taylor-Burton (66 karate), iar împreună au cumpărat un yacht, un avion privat, diverse opere de artă și case și apartamente de jur împrejurul lumii.

În 1974, s-au despărțit și au divorțat, dar s-au împăcat rapid, și s-au recăsătorit în Botswana în 1975. Nici un an mai târziu, au divorțat din nou. Cu toate că nu au mai fost un cuplu niciodată după aceea (fiecare dintre ei s-a recăsătorit cu altcineva ulterior), cei doi au rămas extrem de apropiați până la sfârșitul vieții lui Burton, în 1984, când acesta i-a trimis o scrisoare lui Elizabeth în care îi spunea că a continuat să o iubească mereu, chiar și când nu au mai fost împreună.

Hailey Bieber & Justin Bieber

Hailey (pe atunci Baldwin) și Justin Bieber s-au cunoscut la un eveniment de meet & greet pentru fanii artistului (printre care se număra și ea). Era anul 2009, Hailey avea 12 ani, și se afla acolo alături de tatăl ei, actorul Stephen Baldwin. Cei doi au devenit prieteni și au petrecut mult timp împreună de-a lungul anilor – au petrecut Revelionul 2015 împreună, iar în decembrie 2015, au fost într-o vacanță în Hawaii – însă au negat încă din 2014 că ar fi fost vorba despre ceva romantic.

Lucrurile s-au schimbat în 2016, când Hailey și Justin au fost fotografiați sărutându-se la petrecerea de Revelion a lui Leonardo di Caprio. Însă la scurt timp după, au hotărât să se despartă, iar Hailey a spus într-un interviu ulterior că lucrurile între ei stăteau atât de prost încât nici nu puteau să fie în aceeași încăpere împreună. Justin a început apoi să se vadă cu Sofia Richie, apoi cu Selena Gomez. În iunie 2018, însă, Hailey și Justin au devenit oficial un cuplu, iar la numai o lună după, s-au logodit, și apoi s-au căsătorit în septembrie.

Gigi Hadid & Zayn Malik

În noiembrie 2015, Gigi și Zayn s-au cunocut la un afterparty Victoria‘s Secret, iar o lună mai târziu, au confirmat printr-o poză împreună pe Instagram că sunt un cuplu. Gigi a apărut apoi în clipul Pillowtalk, care a marcat debutul lui Zayn ca artist pe cont propriu (după ieșirea sa din boyband-ul One Direction). De asemenea, au apărut împreună într-un pictorial din Vogue în aprilie 2016, și tot atunci au aterizat pe lista de best dressed couples la Gala Met din acel an (când Zayn a purtat un armpiece din metal parcă desprins din Robocop, iar Gigi, o rochie Tommy Hilfiger, amândoi onorând perfect tematica Manus x Machina: Fashion in An Age of Technology). Au apărut apoi, în iulie 2017, încă o dată în Vogue, de data aceasta, pe copertă.

În luna martie 2018, Zayn și Gigi au publicat, fiecare pe conturile sale de social media, câte un statement care anunța despărțirea și intenția lor de a rămâne în termeni buni unul cu altul. Câteva luni mai târziu, au apărut zvonuri că Zayn regreta despărțirea și și-ar fi dorit o împăcare, însă Gigi ezita. În octombrie 2018, Gigi a postat pe Instagram o fotografie cu ea și Zayn, cu captionul Flying back to my happy place”, ce părea să confirme că s-au împăcat, însă în ianuarie 2019, surse apropiate ale supermodelului au declarat că cei doi clar nu mai sunt împreună, deși există șanse de reconciliere pe viitor.

Spre sfârșitul anului 2019, deși nu se știe oficial când, cuplul s-a reunit. Au petrecut începutul lui 2020 împreună, precum și perioada de carantină care a urmat, iar în aprilie au anunțat că vor avea un copil, care s-a născut în septembrie 2020.

Kate Middleton & Prințul William

Poveștile în care prințul și prințesa se întâlnesc, se îndrăgostesc la prima vedere și din fix acel moment trăiesc perfect fericiți până la adânci bătrâneți sunt… ei bine… povești. Realitatea e un pic mai complicată. Prințul William și Kate Middleton, de exemplu, deși acum sunt un cuplu fericit, au avut parte și de o perioadă mai puțin roz în relația lor.

Will & Kate s-au cunoscut în 2001, pe vremea când amândoi erau stundeți la Universitatea St. Andrews. S-au simțit atrași unul de altul din prima, apoi au petrecut câțiva ani împreună, timp în care au călătorit în Kenya, au mers într-un ski trip în Klosters, ba Kate chiar a fost prima „royal girlfriend” invitată la prânzul de Crăciun cu Regina, la Casa Sandringham. De aceea, lumea a fost șocată când cei doi au anunțat în 2007 că s-au despărțit. Se pare că William nu era tocmai pregătit să ducă lucrurile mai departe, în timp ce Kate și-ar fi dorit să se căsătorească. Nu a durat însă mult până ca Will să realizeze că de fapt își dorește să fie cu Kate, iar trei luni mai târziu, erau din nou împreună. Restul… e istorie.

Foto: Getty Images

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.