Cuplu cu vechime de la Hollywood in prag de divort

By  | 

Cuplul Gere-Lowell este pe cale de a se destrăma datorită intereselor diferite, conform New York Post. În timp ce actorul din ”Pretty Woman”, de religie budist, îşi doreşte un stil de viaţă mai liniştit, departe de agitaţia de la Hollywood, soţia lui simte lipsa vieţii sociale.

Au o locuinţă în Bedford (New York) care îi place lui Richard deoarece zona este extrem de liniştită, iar lui îi place solitudinea. Ei îi place să stea în New Heaven, în lumina reflectoarelor. Locuiesc chiar peste drum de Jimmy Buffet, cu care sunt prieteni foarte buni” a declarat un apropiat al lor.

Richard, în vârstă de 64 de ani şi Carey, în vârstă de 52 de ani, au fost căsătoriţi timp de 11 ani şi au împreună un fiu în vârstă de 13 ani. Gere şi Lowell au format un cuplu timp de 7 ani înainte să să căsătorească. Cei doi au fost fotografiaţi pentru ultima dată împreună în luna ianuarie, la ceremonia de decernare a premiilor  Globurile de Aur.

Fostele sotii ale lui Richard Gere

În trecut, Richard a mai fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford, iar Carey cu un actor şi un fotograf. Deşi cei doi locuiesc separat de ceva vreme, nu au anunţat când şi dacă vor înainta într-adevăr actele de divorţ. 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *