Cum și-au pierdut vedetele virginitatea?

By  | 

Multe persoane se așteaptă ca momentul dezvirginării să fie unul spectaculos și romantic, însă rareori se întâmplă asta. Și nici vedetele nu au trecut prin ceva mai deosebit! Află cum și-au pierdut virginitatea vedetele noastre preferate.

Kit Harington

Kit Harington

Pentru Kit Harington, nu a fost atât de interesant ca scena din peșteră a personajului său din Game of Thrones, Jon Snow. „A fost o chestie tipică de adolescenți, la o petrecere. Probabil eram prea tânăr. Ori aștepți și o faci bine, ori ești tânăr și decizi că scapi de asta.”

Lena Dunham

Lena Dunham

Lena Dunham povestește: „Nu îi spusesem tipului că sunt virgină, i-am zis doar că nu am făcut-o atât de mult. A durut mai mult decât mă așteptam, dar într-un mod diferit. Și el avea emoții și nici nu a putut să termine.”

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie are o poveste ceva mai… interesantă. „După ce am început să fac sex cu iubitul meu, sexul și emoțiile nu mai erau suficiente. Într-un moment când voiam să mă simt mai apropiată de el am luat un cuțit și l-am tăiat. M-a tăiat și el pe mine. Eram amândoi plini de sânge, iar inima mea galopa.”

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Shia LaBeouf voia, la fel ca mulți adolescenți, să dea impresia că știe ce face. „Spuneam că am făcut sex de multe ori, nici fetei nu i-am spus că sunt virgin. Păream încrezător, dar tremuram tot. A fost foarte ciudat să mă dezbrac, era prima dată când eram complet gol în fața unei fete. I-am pus o pernă sub fund pentru că așa văzusem într-un film, dar am așezat fata într-o poziție ciudată și nu o puteam penetra.”

Lil Wayne

Lil Wayne

Lil Wayne: „Eu aveam 11 ani, iar ea avea 13. Avea toate boardgame-urile pe care ți le poți imagina. Odată, eram la ea acasă și mi-a spus să ne jucăm în debara. A stins lumina și a început să mă dezbrace și țin minte că mă sprijineam cu fundul pe peretele rece. Când am atins-o am aflat că și ea era goală, așa că am lăsat-o să facă ce a vrut.”

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian: „Aveam 14 ani, iar el avea 18. Nu eram pregătită, dar el insista. Simțeam că dacă nu voi face asta nu voi fi cool sau tipul nu va vrea să vorbească cu mine.”

Tu cum ți-ai pierdut virginitatea? Ai o poveste interesantă?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *