Cum reușește Reese Witherspoon să arate atât de bine la 41 de ani?

Actrița Reese Witherspoon arată la 41 de ani mai bine decât multe femei de 25, iar multe publicații au spus că ea și fiica sa arată ca niște surori. Ai putea crede că reușește să arate atât de bine datorită genelor sau a antrenorilor personali și a stiliștilor dar, de fapt, poți face și tu ce face ea. COSMO a aflat secretele sale, pe care le poți folosi oricând!

Consumă un suc verde foarte sănătos

Reese Witherspoon

Reese consumă des un suc făcut din spanac, salată romana, țelină, măr, pară, banană, coriandru și pătrunjel. Acesta îi oferă energia de care are nevoie dimineața și este bogat în fibre, pentru sănătatea sistemului digestiv. Încearcă să îți faci și tu un astfel de suc sau smoothie măcar de 3 ori pe săptămână!Are o alimentație sănătoasă

Pe lângă sucul mai sus menționat, Reese consumă des salate și cărne de pui, care are un conținut mai mic de grăsime. Ai putea crede că vedetele au un meniu scump, însă alimentația sănătoasă este accesibilă oricui.

Face mult sport

Reese Witherspoon

Actrița iese foarte des la alergat în cartierul în care locuiește, iar tu poți face același lucru. În plus, mai face niște antrenamente care includ dans, streching și ridicarea greutăților.

Face yoga

Reese Witherspoon

Yoga are numeroase beneficii, iar Reese știe asta. Este vorba din nou de un „secret” pe care îl poți folosi și tu și care nu te costă absolut nimic.

Își îngrijește pielea

Vedeta știe cât de important este să ai pielea hidratată și sănătoasă, motiv pentru care folosește creme de corp și de față pline de nutrienți. Bineînțeles, ea folosește produse cu SPF, ceea ce ar trebui să faci și tu!

Zâmbește des

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”

Probabil ai observat și tu că Reese zâmbește foarte des. Acest lucru o face să arate mai veselă și tânără și este unul dintre motivele pentru care toată lumea o place.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.