Cum reușește Meghan Markle să arate atât de bine

Meghan Markle a devenit populară atunci când a început relația cu Prințul Harry, dar mulți o cunosc și pentru rolul din Suits sau pentru munca caritabilă pe care o face – știai că e și ambasador ONU?

Chiar dacă are o viață ocupată, Meghan reușește să arate întotdeuna extrem de bine. Ești curioasă care sunt „secretele” ei? COSMO a aflat!Face yoga

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Mama sa e instructor de yoga, motiv pentru care și ea a început să facă yoga încă de când era copil – și a continuat până acum. „Există atât de multe beneficii atunci când practici yoga… flexibilitate crescută și forță musculară, fericire mai mare, concentrare mentală crescută, o mai mare capacitate de relaxare, scăderea anxietății și un somn mai bun”, spune Meghan.

Aleargă

„Pe măsură ce am înaintat în vârstă, a devenit mai greu să alerg din cauza genunchilor, așa că nu mai aleg așa cum o făceam înainte.” Cu toate acestea, nu a renunțat de tot la acest obicei despre care spune că o ajută și din punct de vedere mental, nu doar fizic.

Are o alimentație potrivită

„Cu siguranță încerc să mănânc cât mai curat posibi”, spune ea. „Încerc să evit alimentele despre care știu că mă fac letargică. Cel mai mult mănânc pește și legume.”

Nu se abține de la ce îi place

Chiar dacă încearcă să aibă o alimentație sănătoasă, actrița mărturisește că ar putea mânca doar cartofi prăjiți toată ziua și iubește pastele. Totuși, încearcă să aibă o dietă vegană în timpul săptămânii, iar în weekend e mai flexibilă.

Se motivează singură

Meghan obișnuiește să facă sport singură, iar pentru asta trebuie să fii suficient de motivată. „Uneori, idea de a face sport sună absolut groaznic, dar întotdeauna îmi amintesc cât de bine mă simt după.”

Se relaxează

Eat. Pray. Love. #vacation #Italy #positano #girlstrip (📸 cred: @jessicamulroney)

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Chiar dacă are o viață ocupată, Meghan știe cât de important e să te relaxezi. „Suntem cu toții incredibil de ocupați și jonglăm cu atâtea lucruri, dar păstrez întotdeuna o oră pentru a mă relaxa – mă uit la televizor, mă joc cu câinii sau savurez un pahar de vin. E vorba de echilibru.”

Consumă sucuri verzi

„Cred că să ieși la o cafea ajunge să te afecteze până la urmă, așa că încerc să îmi iau energia din sucuri naturale, cum ar fi sucurile verzi.”

Gătește singură

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

„Iubesc să gătesc, așa că în fiecare zi fac ceva, chiar dacă e vorba doar de un sos pesto pe care îl pun la frigider.” De asemenea, ea consideră că mâncarea este cu atât mai bună dacă e întotdeuna proaspătă.

Consumă alcool cu moderație

„Sigur că voi bea un pahar de vin – e delicios și îmi face plăcere. Dar trebuie să faci asta cu moderație. Cunoaște-ți corpul și ce funcționează pentru el”, mai spune ea.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Catriona Harvey-Jenner)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.