Cum reușește Julia Roberts să își mențină tinerețea?

Numită din nou „Cea mai frumoasă femeie din lume”, Julia Roberts arată cel puțin cu 10 ani mai tânără. Suntem sigure că și tu ești curioasă cum reușește, așa că îți prezentăm „secretele” sale!

Cum reușește Julia Roberts să își mențină tinerețea?

Nu se teme de carbohidrațiÎn urmă cu câțiva ani, actrița a mărturisit că nu se poate ține de dietele carb-free. Cu ajutorul unui nutriționist, ea a reușit să își creeze un meniu sănătos în fiecare zi, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Ea obisnuiește să consume granola homemade, fructe de pădure, iaurt, papaya și o brioșă de morcov sau banană (dimineața), pilaf, spanac și anghinare la prânz și somon cu ghimbir, quinoa, legume chinezești cu fasole la cină. Ea mai consumă des și avocado, iar dacă îi e poftă de „ceva dulce”, alege o prăjitură.

Face sport de 4 ori pe săptămână, timp de o oră

Julia Roberts spune că nu îi place să facă sport, dar îi place cum se simte după. Ea face în special yoga, pilates și exerciții în apă, dar și aerobic.

Își perie dinții cu bicarbonat de sodiu

Pentru a-și păstra zâmbetul cuceritor, ea folosește bicarbonat de sodiu atunci când își perie dinții. De asemenea, susține că a învățat acest lucru de la bunicul său, care a avut o singură carie în toată viața.

Are un ritual de îngrijire minimalist

Actrița spune că se spală pe dinți și pe față, apoi aplică loțiune cu SPF și balsam de buze. Pentru hidratarea pielii folosește ulei de măsline.

Are o atitudine pozitivă legată de îmbătrânire

„Se va întâmpla fie că vrei, fie că nu, deci trebuie să accepți asta”.

 
*articol preluat din Woman’s Day (autor: Miranda Siwak)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.