Cum reușește Ellen DeGeneres să îți mențină tinerețea

Ellen DeGeneres a împlinit de curând 60 de ani, iar internetul a fost șocat, vedeta arătând mult mai tânără decât este de fapt. Să fii gustat ea din fântâna tinereții? Nu, doar are un stil de viață sănătos, care îi permite să arate atât de bine.

Bineînțeles, am aflat câteva dintre lucrurile pe care DeGeneres le face și care ne-ar putea ajuta și pe noi – le găsești mai jos.Poartă doar puțin machiaj

Chiar și atunci când participă la vreun eveniment important, Ellen alege să poarte un machiaj ușor, minimal. Ea preferă să își hidrateze bine pielea și să evite machiajul prea puternic, care nu face decât să accentueze ridurile.

Este vegană

Ellen a încetat să consume produse de origine animală în 2009 și spune că această dietă o ajută foarte mult. Ea a făcut decizia pentru a ajuta animalele, însă multe studii au arătat că o dietă bazată pe plante te poate ajuta să ai o piele mai frumoasă și sănătoasă.

Evită zahărul

Zahărul are un efect nociv asupra frumuseții și te face să arăți mai în vârstă.

Face yoga

Se știe că stresul te face să arăți mai în vârstă, iar yoga te scapă de stres. Mai mult, dacă faci regulat yoga mușchii tăi vor fi mai tonifiați și riscul de a te îngrășa scade.

Trăiește viața la maxim

„Nici nu pot să cred că o să am 60 de ani”, a spus Ellen în cadrul unui interviu. „Sunt imatură, sunt ca un copil.” Să te bucuri întotdeuna de viață și să încerci să ai o atitudine pozitivă te va ajuta să îți menții tinerețea mai bine decât creme scumpe sau o anumită tunsoare.

*articol preluat din RedBook (autor: Erin Mayer)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.