Cum reușește Cher să își mențină frumusețea

În vârstă de 71 ani, Cher arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără. Pentru că știm că ești curioasă care sunt secretele sale, le-am aflat și le împărtășim cu tine!

Când Cher a urcat pe scena Billboard Music Awards, toată lumea a fost uimită cât de bine arată. Ea a ales să poarte ținute care lăsau puțin loc imaginației și trebuie să recunoaștem că și noi suntem puțin invidioase!Cum reușește Cher să își mențină frumusețea?

Are o dietă vegetariană

Cântăreața știe care sunt beneficile unei diete vegetariene și profită de acestea. „Eu nu consum carne, deci toate lucrurile care-mi plac sunt mai sănătoase”, spunea ea într-un interviu acum câțiva ani.

Alege cu grijă alimentele pe care le consumă

„Încerc să evit alimentele bogate în grăsimi pentru că mă fac înceată și mă îngrașă. Lactatele nu sunt bune pentru noi și cred că brânza e cea mai rea, pentru că nu se digeră bine și este bogată în grăsimi și colesterol”, spunea Cher în cartea sa, „Forever Fit”.

Consumă alimente care îi oferă energie

Orez brun, leguminoase, legume, paste și fructe – acestea sunt alimentele pe care Cher le consumă cel mai des. „Pastele și fructele (banane, papaya și nectarine) îmi oferă multă energie, pentru că au zahăr, dar nu este rafinat.”

Nu fumează și consumă alcool foarte rar

Cher știe cât de importantă este sănătatea! „Să fiu sănătoasă a fost mereu o parte din viața mea. Am fumat țigări ceva timp, dar nu erau bune pentru mine. Și beau alcool doar de 3-4 ori pe an.”

Face mult sport

Cher a învățat surfing la vârsta de 60 de ani! Pe lângă asta, se joacă Wii Tenis, merge mult pe jos și se antrenează la sală. Recent, s-a lăudat că poate să facă un plank de 5 minute.

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.