Cum isi pregateste revenirea Kim Kardashian

By  | 

Pentru a evita dezastrele vestimentare, proaspăta mămică şi-a procurat ajutorul unuia dintre cei mai apreciaţi designeri din lume, Nicola Formichetti. Prin intermediul a doi asistenţi instruiţi de însuşi designer, toaletele lui Kim îi vor flata silueta post-natală şi vor masca inteligent orice mic defect posibil, conform unei reviste britanice.

”Şoldurile, posteriorul şi mărimea sutienului lui Kim sunt încă mai mari decât în mod nrmal pentru aceasta, aşadar Nicola o îmbracă pe Kim în toalete într-o singură culoare, aşa cum a purtat în cadrul intervenţiei din show-ul lui Kriss. Acesta va folosi croieli inteligente pentru a pune în evidenţă atuurile ei” a declarat o sursă pentru revista britanică.

O altă sursă a declarat că reveniea lui Kim în viaţa publică va fi glamorous şi că trebuie să ne aşteptăm la o apariţie extrem de chic. ”Nu vor fi luaţi în considerare pantalonii de trening, oricât de confortabili ar fi.”

Cât o costă pe vedetă sfaturile personalizate ale lui Formichetti şi al echipei sale? Nu mai puţin de 10.000 de lire pe săptămână, aflăm din aceeaşi sursă.

Iubita lui Kanye West beneficiază de ajutor specializat şi în alimentaţie. Aceasta l-a angajat pe chef-ul privat al lui Katie Holmes, cel care i-a gătit în perioada după ce a născut. Kim are un regim alimentar zilnic compus din 5 mese, bazat în special pe legume şi gustări sănătoase.

Primele fotografii ale cuplului Kardashian-West, realizate la ieşirea dintr-o clinică o arată pe starleta în vârstă de 32 de ani zâmbitoare şi nemachiată, însă cu silueta ascunsă în haine largi. Aşteptăm acum cu nerăbdare să o vedem pe Kim împreună cu fiica sa, Nori. Oare va fi aşa cum se speculează, pe coperta revistei Vogue?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *