Cum arată azi Wednesday Addams?!

Halloween party ne-a amintit de unul dintre cele mai îndrăgite filme din toate timpurile:  înfricoşătoarea, înfiorătoarea Familia Adams… Dar, mai ales ne-am amintit de privirea stranie într-un mod fermecător a surorii lui Pugsley, Wednesday.

Între timp, Wednesday (în vârstă de 13 ani în 1993), a rămas doar  Christina Ricci, o tânără foarte feminină, deşi poate nu vă aşteptaţi la asta. feminină şi cu un program încărcat – de când petrecea timp în Familia Adams şi până în prezent, Christina Ricci a realizat o groază de lucruri interesante.În 1995 qa jucat într-un alt film clasic specific Halloween-ului: Casper. Apoi, în 1999 ea a jucat în Sleepy Hollow, alături de Johnny Depp.

Apoi, se pare că fascinaţia pentru filmele cu suspans s-a materializat în rolul Selby, în 2003, Monster. Christina a interpretat-o pe prietena lui Aileen Wuornos în filmul bazat pe viața criminalului în serie, unul dintre cele mai de succes filme ale actriţei.

Cel mai recent, la 37 de ani, Christina Ricci a jucat în seria TV „Z: The Beginning Of Everything”, iar în 2015 a fost parte din distribuţia „The Lizzie Borden Chronicles”.

În ceea ce priveşte viaţa personală, Christina Ricci este căsătorită cu cameramanul James Heerdegen și are un copil în vârstă de doi ani, Freddie – o viaţă cât de cât normală faţă de filmele în care a jucat încă de când era micuţă şi cu ochii mari.

 

Sursă foto: Instagram/ Chrsitina Ricci

Sursă: Cosmopolitan.com

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.