Cum arata actorii din Game of Thrones in realitate?

By  | 

Serialul fantasy de mare succes „Game of Thrones” / „Urzeala Tronurilor” a ajuns la finalul celui de-al patrulea sezon, aducând zâmbete, dar şi lacrimi celor care l-au vizionat. Întorsături de situaţie, personaje cu două feţe, scene de luptă epice, trădări, pasiune şi poveşti de dragoste… ai de toate în acest serial, iar din ce în ce mai mulţi oameni din toată lumea îl urmăresc cu sufletul la gură.

Cu siguranţă şi tu ai observat costumele foarte reuşite ce le purtau personajele, machiajul pe măsură şi unele dintre cele mai frumoase coafuri. Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată în realitate personajele, COSMO ţi-a pregătit această galerie foto!

Una dintre cele mai mari transformări a suferit-o Lena Headey, ce joacă rolul lui Cercei Lannister. În realitate, aceasta are părul negru şi multe tatuaje pe corp, însă în serial arată ca o adevărată regină, cu rochii superbe şi păr blond lung ondulat şi deseori cu împletituri.
 
Pe Maisie Williams, care în serial este Arya Stark, o fetiţă mereu pregătită să ucidă pe cineva cu sânge rece, o cunoaştem ca fiind îmbrăcată cu haine vechi şi murdare şi având părul scurt pentru a semăna cu un băiat. În realitate, însă, este foarte feminină, o adevărată domnişoară!
 
Superba Natalie Dormer joacă rolul lui Margaery Tyrell şi, chiar dacă transformarea nu este prea mare, este greu să nu observăm noua sa tunsoare. Actriţa şi-a ras o parte din păr pentru rolul din cel de-al treilea film din seria „The Hunger Games” / „Jocurile Foamei”.
 
Pe Carice van Houten o cunoaştem ca Melisandre, o superbă preoteasă. În realitate, ea arată încă şi mai bine, dacă acest lucru poate fi posibil!
 
Sălbatica Ygritte, al cărui rol este jucat de Rose Leslie, este în realitate o femeie foarte chic, mereu o apariţie încântătoare pe covorul roşu.
 
O altă transformare de proporţii o găsim la Sandor „The Hound” Clegane (Rory McCann). De această dată, nu mai este nevoie să spunem nimic, fotografiile chiar fac cât 1000 de cuvinte!
 
Să nu uităm de Mama Dragonilor, Emilia Clarke. În serial, Daenerys are un păr lung blond, însă în realitate aceea este o perucă, iar actriţa are părul închis la culoare.
 
Care dintre transformări este preferata ta?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *