Cum a reactionat internetul la pozele lui Kim Kardashian goala

By  | 

Kim Kardashian ştie ce să facă pentru a fi în centrul atenţiei. În urmă cu două zile, vedeta a postat pe contul său de Instagram o imagine cu noua copertă a revistei Paper, în care era îmbrăcată într-o rochie de seară elegantă. Ea ţinea în echilibru pe fund un pahar, iar în mână o sticlă de şampanie deschisă, băutura sărind direct în pahar.

Această fotografie a fost reprodusă după o alta mai veche a aceluiaşi fotograf şi trebuie să recunoaştem că arată foarte bine. Însă Kim nu s-a oprit aici, ci a vrut să arate întregii lumi tot ceea ce Kanye West vede în dormitor. Ea le-a propus celor de la revista Paper să pozeze nud, fiind fotografiată atât din spate, cât şi din faţă.

Fotografiile s-au răspândit cu repezitate pe internet şi au dat naştere multor reacţii, mare parte din ele negative, însă cele mai multe amuzante. Chiar şi compania Nissan a postat pe contul de Twitter poza unui Nissan GT-R văzut din spate, pe care scrie ”al nostru e mai mare”, alături de descrierea ”ne pare rău să-ţi spunem, Kim Kardashian…”

De asemenea, numeroase persoane au editat poza lui Kim. Iată câteva dintre cele mai amuzante reacţii.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *