Creează costume pentru Luc Besson!

By  | 

Wow ! Regizorul, scenaristul şi producătorul francez Luc Besson a lansat o competiţie destinată designerilor din toată lumea, inclusiv celor din România!

Creează costume pentru Luc Besson!Artiştii în curs de afirmare, designerii de modă şi de costume pot participa creativ la crearea de costume care vor fi folosite în următorul proiect al lui Besson – „Valerian şi Oraşul celor o mie de planete“. Cunoscut pentru regia unor filme cu ecou, precum „Lucy“ şi „Al cincelea element“, Luc Besson spune despre „Valerian şi Oraşul celor o mie de planete“ că este un S.F. care îi are în distribuţie, până acum, pe Cara Delevigne, supermodel internaţional şi actriţă în ascensiune, pe actorul Dane DeHaan, faimos pentru rolul din serialul tv „True Blood“, dar şi pe superstarul Rihanna şi pe actorul britanic Clive Owen (premiat cu Globul de Aur pentru rolul din „Closer“ – „Ispita“!). În România, „Valerian şi Oraşul celor o mie de planete“ se va lansa în 2017.

Dacă vrei să te numeri printre candidaţii în competiţia lansată de eclecticul Besson, trimite schiţele pentru un costum care va fi purtat de oameni, extratereştri, umanoizi şi alte creaturi intergalactice într-o scenă care va avea loc la un cocktail politic amplasat la bordul staţiei spaţiale Alpha în anul 2580.
În final, 20 dintre creaţiile artiştilor participanţi vor fi alese de un juriu compus din Luc Besson, Joe Zee, editor-şef Yahoo Style şi Olivier Bériot, creator de costume pentru acest film. Premiile constau în 1000 de dolari şi şansa ca ţinutele câştigătoare să fie purtate de actorii din film.
Termenul limită de înscriere este 27 noiembrie 2015. Află cum te înscrii aici:
https://www.talenthouse.com/i/design-for-valerian

Inspiră-te din următorul video pentru mai multe detalii:

Comments

comments