Vedete deformate de operatiile estetice

By  | 

Courtney Love

Rockerita Courtney a avut mai multe operatii estetice nereusite de-a lungul anilor, printre care la nas, la sani si la buze.

Ea a spus ca va renunta la ele, insa in 2010 a facut un lifting facial de ultima tehnologie, cu celule stem. Acum, Courtney Love isi doreste sa aiba din nou gura pe care i-a dat-o Dumnezeu.

"Era perfecta, aveam buze mari, frumoase", spune cantareata.

Pete Burns

 Excentricul Pete a devenit cunoscut pentru melodia " You spin me round (Like a record)", cantata pe cand era in grupul Dead or Alive (in traducere, "mort sau viu"), in 1984.

Dupa ani de operatii estetice, Pete a ajuns sa arate, in mod ironic, ca si cum s-ar afla undeva intre… moarte si viata.

 In 2007, a anuntat ca il da in judecata pe chirurgul sau plastician, pentru ca i-a distrus viata si cariera, dupa ce nu a reusit sa ii scoata implantul din buze. Pete continua si astazi sa faca operatii estetice.

Jackie Stallone

Desi are niste buze absolut infioratoare, mama lui Sylvester Stallone nu isi arata deloc varsta: 90 de ani. In luna august, a socat lumea dupa ce a aparut intr-o fusta mini la premiera filmului fiului sau, The Expendables 2, cu o fata demna de o persoana de 60 de ani.

Se pare ca Jackie Stallone ar fi cheltuit pana acum circa 70.000 de lire sterline pentru aspectul sau tanar, operat de chirurgii plasticieni.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *