Premiile CFDA 2015: Cele mai frumoase tinute

By  | 

Gala de decernare a premiilor CFDA 2015 a avut loc luni la Lincoln Center din New York, iar la eveniment au fost prezente numeroase vedete pe care, ca de obicei, le vom admira împreună.

Luni seară, Consiliul Designerilor de Modă din America (CFDA) a acordat premiile pentru 2015, care au inclus cel mai bun designer pentru femei al anului, cel mai bun designer pentru bărbați al anului, cel mai bun designer de accesorii, premiile Swarovski pentru femei, bărbați și accesorii și premiul Fashion Icon.

Surorile Ashley Olsen și Mary-Kate Olsen au câștigat premiul pentru ținute feminine, Tom Ford pe cel pentru ținute masculine, iar Tabitha Simmons premiul pentru accesorii.

La ceremonie au fost prezente actrițe și top modele ce au purtat ținute care mai de care mai spectaculoase. Chiar dacă anul acesta nu a ieșit nimeni în evidență printr-o rochie prea extravagantă sau îndrăzneață, vedetele au reușit să se facă remarcate.

Mai jos le găsești, printre altele, pe Lily Aldrige, Petra Nemcova, Kim Kardashian, Gigi Hadid, Emmy Russum, Katie Holmes și Karlie Kloss. Spune-ne care este preferata ta!

Comments

comments