Madalina Ghenea, in ie pe covorul rosu de la Cannes 2015

By  | 

Actrița Mădălina Ghenea a purtat pe covorul roșu de la Cannes 2015 o ie tradițională, cu ocazia promovării celui mai nou film al său, „Youth”.

Drama „Youth”, în regia lui Paolo Sorrentino, cu Rachel Weisz, Paul Dano, Michael Caine, Jane Fonda și Harvey Keitel în rolurile principale, spune povestea a doi bătrâni prieteni care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Madalina Ghenea: Despre vise, succes si pretul acestuia

Cu această ocazie, actorii au ajuns astăzi pe covorul roșu de la Cannes, iar Mădălina Ghenea a arătat tuturor că nu și-a uitat originile, purtând cu mândrie o ie tradițională. Ea a asortat ia cu o fustă midi neagră și sandale cu toc, iar cel mai frumos accesoriu al său a fost, fără îndoială, zâmbetul.

Cannes 2015: Cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu

Mădălina Ghenea și-a început cariera la vârsta de 15 ani, ca model, iar primul rol pe care l-a primit a fost în comedia „I soliti idioti: Il film”, lansată în 2011. Au urmat apoi „The Mongrel” (2012), „Dom Hemingway” (2013) și serialul „Borgia”. Pe viitor, o vom mai vedea în trei filme de Hollywood. „Sunt ocupată până peste cap până în noiembrie. Deci, bănuiesc ca fac treabă bună la audiții. Asta pentru că, atunci când mă prezint la un casting, nu le arăt posteriorul”, a spus actrița, referindu-se la comentariile răutăcioase pe care le-a primit pentru că a avut o scenă nud în „Youth” și pentru că a apărut dezbrăcată pe afișul filmului.

Cannes 2015: Cu ce filme se prezinta Romania

Mai jos o poți admira și tu pe Mădălina Ghenea. Cum ți se pare ia ei? Îi stă tare bine cu ea, nu-i așa?

Comments

comments