#COSMODay în studio la Fly Records

La Fly Records, studioul băieţilor de la Fly Project, s-au strâns câţiva oameni cu o energie bună şi cu multă chimie între ei. Nu au program fix, însă de cele mai multe ori îi prinde dimineaţa lucrând la piesele care vor ajunge să facă milioane şi milioane de vizualizări şi vor înconjura Pământul, alături de voci foarte bune din România sau din străinătate!

13012796_10154166671489301_2136004626695439036_n

Nucleul Fly Records sunt băieţii de la FLY PROJECT, Tudor şi Dan, de la care a plecat totul, care au avut ideea acestui studio şi care i-au adus lângă ei pe mai tinerii producători şi artişti la început de drum – Last Night (Cristi şi Felix). Pentru că sunt foarte deschişi şi receptivi la oameni talentaţi, li se alătură şi alţi colaboratori pe diverse proiecte.

Râd, glumesc şi sunt permanent puşi pe şotii, de asta ţi-e greu să nu intri în starea lor dacă le treci pragul. Nume cunoscute din muzica românescă au venit aici şi au plecat cu un zâmbet mare pe faţă şi un… HIT. Andra, Nicole Cherry, Raluka, Andreea Bălan sau Anda Adam sunt doar câteva dintre numele care au cântat piesele FLY RECORDS, dar să nu uităm de FLY PROJECT, care a acumulat peste un miliard de vizualizări worldwide cu piesele realizate sub brandul FLY RECORDS.

dsc04386-edit

Hiturile „Cine Iubeşte” (Nicole Cherry), „Never Give Up” (Raluka) sau „Rece” (Andreea Bălan), produse de gaşca FLY RECORDS, au strâns zeci de milioane de vizualizări în întreaga lume. „Never Give Up”, piesa Ralukăi, a fost numărul 1 în foarte multe topuri internaţionale. Milioane de români cânta în continuare piesa lui Nicole Cherry, „Cine Iubeşte”, un alt hit produs de FLY RECORDS, iar piesa „Rece” a marcat revenirea în forţă a Andreei Bălan la radio, fiind potrivită şi cu momentul din viaţa ei în care a fost lansată.

Cel mai nou hit Andra – „Why” – a strâns 26.5 de milioane de vizualizări în mai puţin de o luna, iar „Butterfly” – noul single Fly Project feat Andra, se apropie de un milion de vizualizări la câteva zile de la lansare şi se aude că este featuring-ul anului şi piesa de care toţi oamenii se vor îndrăgosti în toamna asta.

Gaşca Fly Records e ca o mică familie, gălăgioasă şi foarte vorbăreaţă, care se completează foarte bine şi care nu te lasă să te plictiseşti.

Ne vedem pe Instagram @cosmopolitanromania pentru materiale în exclusivitate! Stay tuned!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.