#COSMODay: incursiune în lumea plină de stil a Sanzianei Negru

Dragi #cosmogirls, fiţi pe fază pentru că astăzi avem #COSMODay cu bloggeriţa de fashion şi beauty Sânziana Negru! Am vorbit despre modă, piese vestimentare statement şi călătorii! Check out @cosmopolitanromania!
sanziana-negru-1
Cum a început povestea blogului tău?
Sânziana Negru: Povestea blogului a început în primăvară lui 2015, când mi-am dat seama că vreau un loc al meu unde să pot scrie absolut ce vreau eu, despre subiectele care mă pasionează şi în foarte scurt timp a luat direcţia domeniului de beauty pentru îmi cumpăram foarte multe produse de make-up despre care fetele mereu mă întrebau.
sanziana-negru-3
Care este stilul vestimentar şi ce designeri îţi plac?
Sânziana Negru: Abordez mai multe stiluri, dar cred că de cele mai multe am un stil edgy, cu accent pe anumite accesorii pe care le port. De la noi îmi plac mai mulţi, Cloche, Manuri, Murmur, Andra Andreescu sunt doar o parte din ei.
sanziana-negru-4
Ce te inspiră atunci când îţi alegi ţinutele?
Sânziana Negru: Mood-ul cu care mă trezesc în ziua respectivă şi locul în care trebuie să ajung. Dar caut mereu să am un look relaxat şi comod, nu-mi place să văd o ţinută mult gândită şi foarte
asortată.
sanziana-negru-5
Dacă ar fi să alegi 3 piese vestimentare caracteristice pentru tine acestea ar fi?
Sânziana Negru: Jeanşii, geaca de piele şi o pereche de tocuri.
sanziana-negru-6
Care este destinaţia preferată de vacanţă?
Sânziana Negru: Mi-e greu să aleg una, îmi place să călătoresc enorm, aş pleca în fiecare weekend undeva! Dar cred că cel mai mult aş vrea să mă reîntorc în Thailanda.
sanziana-negru
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.