#COSMODay: despre stil cu Lili Sandu

Hey, #cosmogirls! Astăzi ne vedem pe Instagram @cosmopolitanromania cu frumoasa Lili Sandu, care ne-a povestit mai multe despre blogul ei, stil vestimentar și călătorii! Stay tuned!

Care este povestea blogului și ce îți dorești să transmiți cititorilor tăi?

Lili Sandu: Știu că a avea un blog sau a te numi blogger este un trend actual, dar povestea din spatele proiectului www.lilisandu.ro este pur și simplu dorința mea de a împărtăși cititorilor cunoștiințele și experiențele legate de nutriție și lifestyle pe care le-am acumulat în Los Angeles. Blogul este o mică parte din mine și îmi doresc să livrez un content de calitate pentru cei dornici să cunoască și o altă latură de-a mea.

Ce stil vestimentar adopți și care sunt designerii tăi preferați?

Lili Sandu: Îmi achiziționez haine care îmi plac și care îmi vin bine indifferent de designer sau colecție. Mă simt confortabil când port ținute boho-chic.

Unde îți găsești inspirația atunci când îți alegi ținutele?

Lili Sandu: Pentru blog, încerc să îmi aleg o temă în jurul căreia îmi construiesc ținutele. Mă las inspirată de stilul timeless al unor actrițe și modele celebre. Pot face ușor trecerea de la o pereche de sneakerși la stiletto și un registru elegant, în funcție de evenimentul la care trebuie să fiu prezentă.

Spune-ne 3 piese pe care le ai pe repeat în ultima vreme și se regăsesc în playlistul tău.

Lili Sandu: Arctic Monkeys – I Wanna Be Yours, The Weeknd – Nothing Without You, Drake – Controlla.

Care este destinația ta de vacanță preferată?

Lili Sandu: Îmi plac destinațiile cu poveste, unde există o cultură care poate fi explorată, natură, peisaje și oameni cu obiceiuri aparte, așa cum a fost Cuba. Îmi doresc foarte mult să ajung și în Asia (Bali, Vietnam, Japonia).

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.