#COSMODay: despre muzică şi modă cu Antonia

Hey, #cosmogirls! Am stat de vorbă cu Antonia despre muzică, inspiraţie şi fashion aşa că fiţi cu ochii pe pagina noastră de Instagram @cosmopolitanromania!

Unde îţi găseşti inspiraţia pentru piesele tale?

Inspiraţia pentru muzică şi puterea de a continua vin de la fanii mei, familia mea, Alexandru, copiii mei. Iar atunci când sunt în studio, sunt inspirată de producătorii şi compozitorii cu care lucrez şi care mă ajută să am piese care să mi se potrivească.

antonia

Care sunt artiştii pe care îi admiri din ţară şi din străinătate?

De fiecare dată spun: BEYONCE! Mi se pare unică, mi se pare minunată, simt că nu o pot compara cu niciun alt artist. Totul mi se pare perfect atunci când vine vorba de ea: de la muzică, voce, look, show-uri, videoclipuri. Este un artist complet.

Ce ne poţi spune despre stilul tău vestimentar? Ce designeri îţi plac?

Am un stil vestimentar sporty casual, dar sunt momente în care port rochii, pantofi cu toc, ţinute elegante şi sexy. Designerii care îmi plac: KTZ, Dolce & Gabbana, Dior, Versace, iar din România – Andra Andreescu, Mădălina Dorobanţu (Pas du Tout), Manokhi, Manuri, Dana.

cosmoday antonia

Cum reuşeşti să îmbini cariera cu viaţă de familie?

Încerc să fiu foarte organizată, să am un program bine pus la punct încât să se îmbine cele două lumi. Mă ajută Alexandru, părinţii mei şi ai lui să stea cu Dominic atunci când eu sunt plecată. Cred că orice mama care are şi carieră face la fel.

Ce proiecte muzicale pregăteşti pentru următoarea perioada?

Voi lansa în septembrie un nou single,  abia aştept să îl prezint fanilor, sunt foarte entuziasmată, este o piesă care îmi place foarte mult. Pregătesc deja alte piese pe care să le lansez.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.