#COSMODay: despre modeling şi succes internaţional cu Alice Peneacă

Hey, #cosmogirls! Am povestit despre cariera de model, sacrificii şi stil vestimentar cu Alice Peneacă! Staţi cu ochii pe contul nostru de Instagram pentru că avem o serie de fotografii in premieră!

Care crezi că este secretul unei cariere de succes?

Nu cunosc încă secretul unei cariere de succes, dar cred că în ceea ce priveşte modelingul, ai nevoie şi de puţin noroc, pe lângă multă muncă şi sacrificii. Nu am avut vacanţă de iarnă, de cele mai multe ori am lucrat când a fost un eveniment important, spre exemplu de ziua mea, de Paşte, a doua zi după Anul Nou, Crăciun şi aşa mai departe!

Dar sunt convinsă că a meritat fiecare zi de muncă, iar acum sunt gata să o iau de la capăt şi anul acesta!

(PS: Acum sunt în Berlin, am răspuns la întrebări din avion! Pe 30 august a fost ziua mea de nume şi am petrecut-o muncind, însă cred că am revenit perfect din vacanţă şi sper să realizez cel puţin la fel de multe lucruri şi pe 2017!)

Dintre toate pictorialele şi proiectele pe care le-ai avut, care îţi este cel mai de suflet?

Fiecare dintre ele are o importantă anume, pentru mine contează mai mult echipa cu care lucrez, decât brandul pentru care este şedinţa foto.

Una dintre cele mai de suflet pictoriale este o şedinţa foto cu David Bellemere, datorită căreia am ajuns la un casting pentru Sports Illustrated!

IMG_0204

Ce a însemnat pentru tine să devii imaginea Guess?

Cred că a fost prima MARE bucurie pe plan profesional, nu îmi venea să cred că este adevărat atunci când am terminat şedinţa foto.

Ca să nu mai spun că atunci când am primit mesajul de la ei pe Instagram am crezut că este un profil fals, mi s-a părut că este o glumă!

Atunci când am început să fiu model, nici nu aveam habar şi nici măcar nu visam la o asemenea reuşită. Sunt extrem de recunoscătoare, datorită acestor campanii am devenit cunoscută în toată lumea!

Poveste-ne mai multe despre experienţa L’Oreal.

L’Oreal, poate chiar cel mai mare vis al meu, a devenit realitate în mai puţin de un an de zile/muncă!!!

Am semnat contractele cu agenţiile internaţionale în Decembrie 2015, iar la sfârşitul lunii iunie am filmat prima mea recalama pentru L’oreal, un brand pe care sunt convinsă că cel puţin 80% din populaţia globului îl cunoaşte, şi cu siguranţă îl foloseşte sau l-a folosit măcar o dată în viaţă, fiind lideri de vânzări!

Am filmat reclama la Praga şi am avut parte de una dintre cele mai bune echipe din lume în ceea ce priveşte păr, makeup şi styling.

Cu ocazia asta, veţi află şi secretul părului meu! :))

Ce stil vestimentar adopţi şi care sunt designerii tăi preferaţi?

Casual, de cele mai multe ori… Şi cum cel mai mult timp mi-l petrec în aeroport, fugind de la un terminal la altul, sau la castinguri… adidaşii sunt nelipsiţi! :))

IMG_3350

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.