#COSMODay: Amna şi iubirea ei pentru muzică!

Hey, #cosmogirls! Astăzi ne vedem pe Instagram @cosmopolitanromania cu Amna, care ne povesteşte mai multe despre muzică, inspiraţie, stil şi proiecte inedite! Stay tuned!

Care e povestea piesei „Cireş de mai”? Cum a luat naştere colaborarea cu Dima?

“Vinovată” pentru colaborare este prietena noastră comună, Doiniţa Oancea, care a venit cu ideea să facem această piesă împreună. “Cireş de mai” mi-a plăcut din prima, pentru că are un text de dragoste pozitiv şi optimist. Eu îi spun piesei “briza de primăvară, din miez de iarnă” pentru că îţi dă senzaţia de nou început. Totul s-a legat din prima la această piesă, mai ales că eu şi Dima suntem împreună şi la acest sezon al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”.

amna-3

De unde a pornit pasiunea pentru muzică?

Întotdeauna am crezut că te naşti cu pasiunea pentru muzică şi o dezvolţi în timp, exersând şi lucrând intens. Am crescut într-o familie de muzicieni, mama a cântat la vioară, iar unchiul a cântat la chitară şi acordeon, aşa că de mică puneam “în scenă” fel de fel de spectacole în faţa păpuşilor sau a vecinilor de la curte. Din clasa întâi am luat lecţii de canto şi am participat la multe festivaluri de profil. De mică, mi-am dorit să fiu pe scenă şi nu mă văd făcând altceva.

Ce ne poţi pune despre stilul tău personal? Cum l-ai defini?

Stilul meu vestimentar este o combinaţie de trend-uri şi lucruri care îmi plac şi mi se potrivesc, totul în funcţie de evenimentul/locaţia în care merg. Mă simt la fel de comod în jeanşi cu tenişi când alerg în parc cu copilul sau cu căţelul, sau în rochie de seară cu pantofi stiletto. Stilul personal cred că îl dezvolţi toată viaţă, important este să te simţi bine în propria piele şi să alegi vestimentaţia care să îţi evidenţieze atuurile şi să ascundă micile imperfecţiuni.

amna-1

Cum reuşeşti să îmbini cariera cu viaţă de familie?

Recunosc, cu greu 🙂 Ca majoritatea femeilor #Cosmo încerc să am o carieră cât mai de succes şi o familie fericită. Practic jumătate din suflet este acasă şi jumătate pe scenă, iar împreună mă fac fericită şi completă.

Ce surprize ne mai pregăteşti în următoarea perioada?

Pentru următoare perioada pregătesc două piese noi; o piesă în colaborare cu JerryCo şi piesa solo care urmează să fie lansată la început de 2017. În plus, lucrez intens la un nou concept de show, pentru diverse categorii de public: cu band live dar şi cu dansatoare. Iar la anul intenţionez să lansez şi un album de muzică populară, alături de un taraf celebru.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.