#COSMODay: Alexandra Stan cucereste Japonia!

Hey #cosmogirls! Astazi, pe Instagram @cosmopolitanromania, ne intalnim cu Alexandra Stan, care ne dezvaluie mai multe despre proiectul ei muzical si planurile de viitor! Avem o serie de fotografii in premiera, sa stay tuned!

Cosmopolitan: Care este piesa ta favorita de pe albumul “Alesta”?

Alexandra Stan: „E clar ca imi plac toate, fiecare spune o poveste diferita, insa recunosc ca Ecoute se afla in top. Este foarte ritmata si dansabila. “Ecoute” pentru mine este un fel de dans al iubirii.”

C: Care este destinatia ta preferata?

A. S.: „Avem o tara frumoasa. Romania e plina de locuri minunate, care abia asteapta sa fie descoperite. Pentru viitorul meu single, Ecoute, am filmat videoclipul pe Transfagarasan, unde am fost de mai multe ori si care reuseste sa ma surprinda mereu.”

C: Ce stil vestimentar adopti? Care sunt designerii tai preferati?

A.S.: „Mie imi place sa experimentez. Adopt si tinute masculine, sexy, feminine, cool si chiar sustin designerii romani, ma imbrac cu drag si la evenimente si pe scena cu outfit-uri facute de tineri talentati de la noi, dar asta nu inseamna ca nu apreciez designerii renumiti precum Chanel, Miu Miu sau pe cei mai comerciali cum e Moschino.  De obicei, sunt atrasa de aspectul hainelor si apoi aflu cine le-a creat.”

C: Ce proiecte mai pregatesti?

A.S.: „In curand voi lansa single-ul Ecoute, un featuring cu Havana. Are un videoclip care
va racori zilele fierbinti de vara J  „

C: Ce urmeaza dupa albumul “Alesta”?

A.S.: „Dupa albumul Alesta, pe care l-am lansat si promovat in Japonia, urmeaza si o varianta europeana. Eu tin foarte mult la fanii mei si vreau sa ii bucur pe toti.”
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.