#COSMODay: am aflat ce ne pregăteşte INNA!

Hey, #cosmogirls! Staţi cu ochii pe Instagram pentru că azi ne întâlnim cu INNA! Am aflat mai multe despre cariera artistei, relaţia cu fanii şi stilul ei vestimentar!

Cosmopolitan: Unde îţi găseşti inspiraţia pentru muzica ta?

INNA: Îmi găsesc inspiraţia pentru muzică în lucrurile frumoase din jurul meu, fanii mei, locurile minunate în care îmi adun energia, oamenii dragi din viaţa mea.

C: Ce relaţie ai cu fanii, cum reuşeşti să îi surprinzi?

I: Fanii mei sunt cei mai importanţi, sunt cei care mă susţin dintotdeauna, îmi ascultă muzica, vin la concertele mele. Aşa că de fiecare dată, îi răsplătesc prin muzică, ţin legătura pe reţelele de socializare, ne vedem backstage la concerte sau organizez sesiuni de autografe.

C: Care sunt designerii tăi preferaţi şi ce stil vestimentar adopţi?

I: Îmi plac mulţi designeri şi mai mereu găsesc nişte piese în care să mă regăsesc: Maison Margiela, Marc Jacobs, Moschino, Dolce & Gabbana, Atsuko Kudo, Gianvito Rossi, Jimmy Choo.

Din România, port cu plăcere Maria Lucia Hohan, Cristina Săvulescu. Stilul meu diferă, dar în general, îmi plac ţinutele cool, sexy, care spun o poveste, au piese statement.

C: Dintre toate destinaţiile frumoase unde ai fost, care te-a impresionat cel mai mult?

I: Îmi plac foarte multe locuri, sunt îndrăgostită de Barcelona, nu mă mai satur de Costa Rica, m-aş întoarce oricând în Tokyo, cât despre New York… 🙂

C: Ce proiecte mai pregăteşti pentru următoarea perioadă?

I: Am concerte peste tot în lume şi sunt foarte entuziasmată! Apoi mă pregătesc de Vocea României Junior de la PROTV, un proiect nou de care sunt foarte încântată. Şi bineînţeles, piese noi pentru fanii mei pe care le lansez în foarte scurtă vreme.

TIBI_CLENCI_INNA_SUMMER_2015_7574

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.