#COSMODay: află secretele Nicoletei Nuca!

Hey, #cosmogirls! Am stat de vorbă cu Nicoleta Nuca, cea care ne-a spus mai multe despre super piesa care se aude peste tot, „Amintiri”, stilul ei vestimentar şi tunsoarea îndrăzneaţă! Stay tuned for a special #COSMODay! Follow @cosmopolitanromania!
Care este povestea noii tale piese „Amintiri”? Cum a fost colaborarea cu Carla’s Dreams?
Într-o zi, cu un an şi ceva în urmă, managementul Global Records mi-a zis că cei de la Carla’s Dreams au o piesă pentru mine şi că trebuie să fac demo la ea. Când am mers la studio şi am auzit-o, încă de la prima audiţie, am înţeles că va fi a mea. Sunt extrem de încântată de colaborarea asta şi le mulţumesc celor de la Carla’s Dreams că m-au ales să interpretez o piesă compusă de ei.
nicoleta-nuca-2
Ce stil vestimentar adopţi şi care sunt designerii tăi preferaţi?
Am zile şi zile. Uneori mă îmbrac casual-sporty alteori elegant şi feminin. Nu am un designer preferat, am ţinute preferate.
nicoleta-nuca-5
De ceva vreme ai renunţat la părul tău lung şi ţi-ai surprins fanii cu o nouă tunsoare. De ce ai făcut această schimbare? 
Mi-am dorit să donez părul pentru confecţionarea perucilor pentru bolnavii cu afecţiuni oncologice, dar, din păcate, nu era suficient de lung şi sănătos, aşa că în cele din urmă am rămas cu schimbarea de Look. Recunosc că îmi şi doream de mult timp să mă tund scurt şi acum mă simt cel mai bine în pielea mea.
nicoleta-nuca-3
Care este cea mai mare realizare a anului 2016 pentru ţine? 
Toate piesele şi clipurile lansate în acest an sunt fiecare în parte o realizare, evenimentele în faţa a mii de oameni sunt şi ele realizări. Iar în acest moment, consider o realizare şi faptul că m-am înscris la facultatea de actorie, astfel sacrificându-mi o mare parte din timpul care îmi mai rămăsese, dar cred că merită. Este un vis mai vechi de-ale mele. Cele mai mari realizări au fost câştigate prin muncă şi ambiţie.
nicoleta-nuca-4
Pentru următoarea perioada ce surprize ne mai pregăteşti?
Voi mai lansa o piesă scrisă de Carla’s Dreams, dar, deja se ştia despre asta, iar celelalte surprize să rămână astfel, zic! 😉
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.