Cosmo Guy: Rami Malek

Actorul din Mr. Robot a bifat un “show cu casa închisă” pentru interpretarea legendarului Queen în biografia Bohemian Rhapsody (film lansat în noiembrie şi în cinematografele din România).

We will rock you“Nu ştiu cât de încrezător sunt – cred că, mai degrabă, sunt tipul timid. Nu înseamnă că acum, după ce l-am jucat pe Freddie, mă voi îmbrăca în costume din piele tot timpul, dar a fost distractiv să îi imit atitudinea ostentativă şi să aşez firea lui jucăuşă în spatele zâmbetului şi ochilor mei. Am înţeles de ce oamenii erau foarte atraşi de el. “

Cea mai frumoasă vacanţă

“De Ziua Recunoştinţei, mama nu este cu adevărat fericită până nu suntem cu toţii suprasaturaţi. Sunt foarte multe feluri de mâncare mediteraneană. Dacă ne-ai vedea, ai spune: “Aceasta nu este mâncare pentru Ziua Recunoştinţei!” Şi, în plus, suntem o gaşcă foarte gălăgioasă. Toată lumea bea un pahar… două sau trei.”

Omul pianului

“Am învăţat să cânt la pian în timp ce filmam pentru Bohemian Rhapsody. Este un mod drăguţ de a evada într-o altă stare. Cu toate astea,nu voi interpreta pe la petreceri. Oamenii vor spune: “Cântă toate hiturile de la Queen”, şi nu sunt în repertoriul meu!”

Citeşte continuarea materialului în ediţia de decembrie a revistei Cosmopolitan România.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.