Cosmo Guy: Jude Law

Carismaticul Jude Law revine pe ecrane chiar pe 8 martie, în rolul pilotului Walter Lawson (Mar-Vell) din filmul Captain Marvel, „mentorul” celei care promite să devină cea mai puternică eroină a Universului Marvel. Un moment bun să vă amintiţi cât de curtenitor este actorul britanic… şi cât de mult ajută el femeile.

Bromance

Jude Law îşi pregăteşte revenirea în două dintre producţiile cinematografice care l-au scos din tipare: după trei ani, Jude Law reia personajul fictiv Lenny Belardo Pius al 13-lea, primul papă american din istorie, căruia i se alătură personajul lui Malkovich, în serialul HBO Tânărul Papă, despre care încă nu se ştie când va fi lansat. O relaţie enigmatică. Mai mult, tocmai s-a reluat povestea de iubire dintre el şi Robert Downey Jr.  în cea de-a treia parte a francizei Sherlock Holmes – o relaţie misterioasă — cu dată de lansare pe 25 decembrie 2020.

Încrederea în sine îl ţine în formă

Ştiu, ai crede orice, mai puţin că are 46 de ani. Cine? Jude Law? Dar, cu cât îşi acceptă mai mult vârsta, cu atât pare mai tânăr. Se pare şi că nu îi pasă deloc cum arată! Mai ţineţi minte? „Sunt dorit de regizori doar pentru aspectul fizic şi asta mă supără foarte tare. Am vrut întotdeauna să fiu actor, nu un tip care câştigă concursuri de frumuseţe.”, spunea el. În plus, speră să fi moştenit genele tatălui său care are 70 de ani şi arată foarte bine.

Daddy Cool

Law are cinci copii (de la cel mai mare la cel mai mic): Rafferty, Iris, Rudy, Sophia şi Ada. Trei dintre copii sunt rezultatul căsniciei cu Sadie Frost, un copil a fost rezultatul unei aventuri de o noapte cu modelul Samantha Burke, iar cel de-a cincea copil este fructul iubirii dintre actor şi cântăreaţa Catherine Harding. În timp ce Ada are doar 3 ani, Rafferty, cel mai mare, are 21 de ani, iar Jude Law a mărturisit că îi este foarte greu cu educarea acestuia, model şi muzician al noii generaţii: „Sunt aici dacă mi-o cere, dar nu simt că ar vrea ceva de la mine.”

Citeşte continuarea materialului în ediţia de martie a revistei Cosmopolitan România.

Foto: Guliver/Getty Images

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.