Cosmo Guy: de ce ne place Edgar Ramirez?

Edgar Ramirez și-a pus amprenta în istoria cinematografiei cu roluri precum cel al sentimentalului fost soț al lui Jennifer Lawrence în drama Joy, legendei boxului panamez (Roberto Duran) în Hands of Stone, și conducătorului militar venezuelean (Simon Bolivar) în The Liberator. Cel mai recent îl aduce la viață pe designerul italian Gianni Versace în serialul The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story. Mai jos găsești cinci motive pentru care-l iubim pe actorul venezuelean de 40 de ani.

E hot și super inteligent”Sunt jurnalist, specializarea mea e jurnalismul politic. Am fost însă mereu atras de lumea artistică, dar nu am fost genul acela de copil care a vrut dintotdeauna să joace în filme. În fiecare zi voiam să fiu altceva: astronaut, inginer calculatoare, pompier. Dar, cumva, asta are mare legătură cu universul actoriei, această dorință de a intra în pielea mai multor personaje.”

Iubește animalele

”Călăresc foarte bine. Am crescut alături de cai și știu exact cum să-i iau. Cel mai bine mă simt atunci când sunt înconjurat de animale.”

Are mișcările la el

În afară de faptul că a sedus personajul interpretat de Jennifer Lawrence în Joy cu vocea sa fantastică, adoră și să transpire din belșug pe ringul de dans. ”Ador să dansez. Sunt latin la origine, vin din Venezuela, e oarecum natural să-mi placă asta, să vreau să fac asta cât de des pot.”

Citește continuarea materialului în ediția de martie a revistei Cosmopolitan.

FOTO: Guliver/Getty Images. Text: Roxana Dobriță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.