Cosmo Cover Star, From Molodova with love: Natalia Gordienko

By  | 

Vrei să afli mai multe despre fata care-ți zâmbește de pe coperta Cosmo de iulie? Cunoaște-o pe Natalia Gordienko, cântăreața celebră în Chișinău, care debutează în această vară și pe piața muzicală autohtonă.

Natalia nu este, vorba aceea, “doar o față frumoasă”. A absolvit Conservatorul, a studiat canto și pian, a participat la Eurovision alături de Arsenie (ex-O-Zone), iar cel mai de suflet stil muzical al ei este jazz-ul. De curând a colaborat cu baieții de la Fly Project, iar rezultatul este „Summertime”, o piesa pop, cu ușoare accente de cabaret, al carei videoclip a fost filmat pe Riviera Franceza. Și da! Frumusețea naturală și energia Nataliei se potrivesc perfect cu peisajul Coastei de Azur.

Mai mult ca sigur, originile ucrainene ale artistei au contribut la această frumusețe, de aceea, dacă vei vedea pozele pe care le posteaza pe profilul său de Instagram (@natalitsa), vei observa că este mai tot timpul #makeupfree.

Și dacă te intrebi ce trucuri de frumusețe folosește Natalia sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre Cosmo Starul acestui început de vară, poți descoperi mai multe din interviul publicat în numarul de iulie al revistei Cosmopolitan.

Pe Natalia Gordienko o poți urmări pe pagina ei de Facebook. Dar înainte de toate, vezi mai jos videoclipul piesei „Summertime”. Îți va trezi imediat pofta de vacanță! Enjoy!

Text: Teodora Dragusin

Comments

comments