Coperta Cosmo prinde viață prin intermediul realității augmentate. Află cum!

Hey, Cosmo girl! Ediția Cosmo de octombrie vine cu încă o surpriză pentru tine! Acum, că ai avut timp să îți completezi colecția cu câteva dintre (sau poate cu toate!) copertele noastre aniversare, te invităm să descoperi mesajele vedetelor pentru tine! Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația Blippar și, prin intermediul realității augmentate, copertele Cosmo vor prinde viață!

Instalează aplicația Blippar de aici, deschide-o pe telefon, apoi scanează coperta revistei. O poți face oriunde – pe viu (scanează revista fizică), în varianta digitală (scanează un ecran pe care este afișată una dintre copertele revistei) sau outdoor (scanează afișele promoționale cu una dintre coperte) – și descoperă mesajele pe care coverstarurile noastre din luna octombrie l-au lăsat pentru tine, direct de la ședințele foto pentru ediția aniversară!

Aplicația Blippar poate fi descărcată și prin scanarea codurilor QR de mai jos (pentru iOS și Android).

Luna aceasta, Cosmopolitan aniversează 20 de ani în România! Așa că, după cum probabil știi deja, pentru a sărbători, am decis să tipărim nu una… ci 20 de coperte! În paginile celui mai nou număr Cosmo, poți redescoperi vedetele tale feminine preferate – Andreea Raicu, Gina Pistol, Antonia, Ilinca Vandici, Andreea Esca, Ana Morodan, Dana Rogoz, Monica Bârlădeanu, Irina Rimes, Alina Eremia, Adela Popescu, Cătălina Grama, Ana Ularu, André, Andra, Alice Peneacă, Alina Ceușan, Giulia, Delia, Sandra Izbașa – află cum s-au transformat și ele, odată cu noi și cu tine, pe parcursul ultimilor ani, dar și ce mai pun la cale în continuare.

Dacă încă nu ai apucat să îți completezi colecția cu toate copertele pe care ți le dorești, nu uita că numărul de octombrie este încă disponibil la toate punctele de difuzare de presă!

La mulți ani, Cosmo girls!

Cu drag, Echipa Cosmopolitan România.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.