Contul Twitter al lui Axl Rose spart de un hacker; mesajul privind anularea concertelor – "nefondat"

By  | 

Potrivit presei internationale, contul de Twitter al lui Axl Rose a fost spart de un hacker, mesajul privind anularea concertelor nefiind real.

Astfel, conform BBC News online, concertele pe care trupa urmeaza sa le sustina la festivalurile Reading (27 august) si Leeds (29 august) raman valabile.

„Am fost informati de managementul GN’R ca trupa Guns N’ Roses nu a anulat concertele de la festivalurile Reading si Leeds, contul de Twitter al lui Axl Rose a fost atacat de un hacker si informatiile privind anularea datelor de concert sunt nefondate”, au declarat reprezentantii Festival Republic pentru Billboard.

Pe contul de Twitter al lui Axl Rose, solistul Guns N’ Roses, a aparut, duminica, informatia potrivit careia „toate concertele trupei din perioada urmatoare – inclusiv cel de la Bucuresti, de pe 21 septembrie – au fost anulate oficial”.

„Toate concertele urmatoare ale Guns N’ Roses sunt anulate oficial. Contactati, va rog, organizatorii pentru a va recupera banii (pe biletele achizitionate, n.r.)”, scrie pe contul lui Axl Rose de pe Twitter.

Contactati, luni, de MEDIAFAX, organizatorii evenimentului de la Bucuresti, D&D East Entertainment, au declarat ca asteapta o informare oficiala din partea managementului trupei cu privire la informatia aparuta pe contul de Twitter al solistului formatiei.

Totodata, pana la momentul difuzarii acestei stiri, nicio informatie despre anularea concertelor nu a aparut pe site-ul oficial al trupei.

Trupa Guns N’ Roses ar urma sa concerteze la Bucuresti, la Romexpo, pe 21 septembrie.

De-a lungul anilor, trupa Guns N’ Roses a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N’ Roses a intrat in topul Billboard, in multe topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud. Cel mai bine vandut disc al grupului este „Appetite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare vandute la nivel mondial. In discografia grupului figureaza sase albume de studio, trei EP-uri si un album live, dar si multe alte compilatii.

Celebritatea la nivel mondial este consolidata printr-o serie de turnee si aparitii la festivaluri importante, avand ca punct de referinta Monsters Of Rock, la Castle Donington, in 1988, unde au cantat in fata a 100.000 de spectatori.

Incepand cu anii ’90, Guns N’ Roses devine un simbol nu numai pentru amatorii muzicii rock, ci si pentru iubitorii muzicii mainstream. Aparitia in 1991 a dublului album „Use Your Illusion I + II”, a facut ca adresabilitatea grupului sa fie si mai larga, iar piese precum „Don’t Cry”, „November Rain” si „Knockin’ On Heaven’s Door” (cover Bob Dylan) sa fie fredonate de toate categoriile de public. Aceste doua albume au devenit rapid un alt succes al grupului, primind sapte discuri de platina.

Dupa 1993, Guns N’ Roses se desfiinteaza si, cand nimeni nu se mai astepta, in 2008, revine in atentie cu un nou disc de studio numit „Chinese Democracy”. A fost marea surpriza a anului 2008 si, in acelasi timp, un comeback de referinta in istoria rockului. Punctul forte al grupului a ramas aparitia live, asa ca „Chinese Democracy World Tour” a devenit un bun prilej pentru fani sa-i revada la lucru dupa o pauza indelungata.

In prezent, trupa Guns N’ Roses este formata din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitara bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitara), Frank Ferrer (baterie, percutie), Ron „Bumblefoot” Thal (chitara), DJ Ashba (chitara).

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *