Concertul Aerosmith de pe 18 iunie se muta la Zone Arena

By  | 

Mutarea va permite suplimentarea celor mai ieftine bilete (la Gazon B), epuizate momentan in configuratia oferita de locatia initiala, dar va imbunatati vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete.

Programul evenimentului ramane neschimbat. Accesul la concert este permis incepand cu ora 18.00, iar in deschidere este asteptata trupa Reamonn.

Intrarea in incinta complexului se va face prin Bulevardul Barbu Vacarescu, prin trei puncte de acces separate (una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B; una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A si una pentru spectatorii cu locuri la tribuna oficiala si Golden Ring).

Pentru a facilita accesul fanilor Aerosmith la concert, cu acordul Primariei Capitalei, Bulevardul Barbu Vacarescu va fi inchis in ziua concertului, intre orele 16.00 – 24.00, pe sensul de circulatie dinspre Bulevardul Stefan cel Mare catre Soseaua Pipera, pe segmentul dintre Strada Ceaikovski si Strada Gh. Titeica.

Biletele la concertul Aerosmith au preturile de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune) si pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *