Concert Ozzy Osbourne in Romania! (VIDEO)

By  | 

Concertul va avea loc pe data de 2 octombrie, la Zone Arena (str. Barbu Vacarescu, nr. 164) si face parte din turneul mondial de promovare a noului album „Scream”, ce va fi lansat pe 15 iunie.

La sfarsitul lui 2009, Osbourne a anuntat lansarea albumului „Scream”. Renumitul rocker britanic a anuntat titlurile a trei piese care vor fi incluse pe noul album: „Let It Die”, „Diggin’ Me Down” si „Soul Sucka”.

Produs de Ozzy Osbourne si de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Trupa Black Sabbath, infiintata in Birmingham, Marea Britanie, in 1968, a vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitara), Geezer Butler (bas) si Bill Ward (tobe si percutie).

Printre cele mai cunoscute albume ale formatiei se numara „Paranoid” (1970), „Master of Reality” (1971), „Sabotage” (1975), „Heaven and Hell” (1980), „Born Again” (1983), „Tyr” (1990) si „Cross Purposes” (1994).

Albumul solo „No More Tears”, lansat de Ozzy Osbourne in 1991, a primit patru discuri de platina in Statele Unite ale Americii si a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului si a criticilor de specialitate.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *