Concert Lenny Kravitz – impresii

By  | 

La primul lui concert in Romania, Lenny Kravitz n-a venit sa ne impresioneze cu artificii, jocuri de lumini sau ecrane-gigant. Nu. A venit cu chitarile lui, pianul si o mana de muzicieni talentati.

Cu un playlist care sa multumeasca atat fanii care il stiu de cand si-a lansat primul album, cat si pe cei care i s-au alaturat de la „Are you gonna go my way” sau „I belong to you” incoace.

A venit cu discursuri pacifiste si cu indemnuri la „revolutia dragostei”. Cu obisnuitii lui ochelari negri si o esarfa asortata original la un costum cu vesta. A venit cu vocea lui, care suna live la fel de bine ca pe CD.

A venit cu pofta de cantat, de dansat si chiar de stat la taclale cu publicul. A venit cu zambetul lui cuceritor. Cu sarm. Cu sex-appeal cat incape. Cu destula prezenta de spirit pentru a drege gafa pe care a facut-o dupa primele melodii, cand a pronuntat „Hungary” in loc de „Romania”. Dar de atunci si pana la sfarsit, show-ul lui a fost perfect.

Lenny a scos la inaintare unul dintre hiturile lui arhi-cunoscute, „It ain’t over ‘til it’s over”, si gafa cu „Hungary-Romania” era pe jumatate uitata. A continuat cu recentul „Dancing ‘til dawn”, transformat intr-un jam-session demential, impreuna cu chitaristul si saxofonistul trupei, si terminat in acorduri de „Billie Jean” – Michael Jackson si „Another brick in the wall” – Pink Floyd. Si aplauzele publicului au demonstrat ca Lenny a fost iertat de tot.

Click AICI pentru a citi continuarea articolului!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *